Bedrijfsuitje Zuid Holland

Paintball Hillegom is dé plek voor een geslaagd bedrijfsuitje in Zuid Holland. Wij beschikken over het grootste indoor paintball veld van de Benelux. In totaal maar liefst 4500m2 groot. Het is eigenlijk geen paintballveld te noemen… Het is eerder een compleet paintballdorp met verschillende gangen, verdiepingen, objecten, props en verrassende elementen! Wilt u de bezoekers van uw bedrijfsuitje Zuid Holland een unieke ervaring geven? Dat zal zeker het geval zijn bij een bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom. In onze paintball hal hebben wij diverse special effects toegepast op het gebied van licht en geluid. Je stapt als het ware een andere wereld binnen en wordt volledig meegenomen in het spel. Interesse in een bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom in Zuid Holland? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken vervolgens een voorstel op maat!
Contact opnemen

Paintballen of lasergamen als bedrijfsuitje

Gaat u een bedrijfsuitje organiseren in de regio Zuid Holland? Paintballen of lasergamen is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar het is juist een hele geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje! Het draait namelijk om teamwork, scherpte en focus, met elkaar doelstellingen behalen en daarnaast een groot deel fun! Voor onze lasergame arrangementen gebruiken we dezelfde markers als voor het paintballen. Deze zijn nu alleen voorzien van een laser tag die zeer nauwkeurig registreert of je geraakt bent. Wie is het slimst en het snelst? Nieuwsgierig geworden?
 

pict102
 

Boek direct uw bedrijfsuitje Zuid Holland

Wacht niet langer en boek direct uw bedrijfuitje met paintballen of lasergamen in Zuid Holland. Wij hebben voor u een mooi overzicht gemaakt met prijzen. Zo ziet u in een oogopslag wat er mogelijk is. Wilt u graag een combinatie maken van een activiteit en een vergadering? Wij kunnen volledige programma’s voor u samenstellen. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel op maat.