Origineel bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan bent u bij Paintball Hillegom aan het juiste adres. Wij bieden het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 4500 m2 aan speelveld kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs ’s nachts.

Bespreek mogelijkheden

Locatie voor een origineel bedrijfsuitje

Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in, zijn goed bereikbaar en er is ruime gelegenheid om te parkeren.

Origineel bedrijfsuitje bij Paintball City

Door het grote indoor speelveld dat we bieden heeft u de beste omstandigheden. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van modder en brandnetels en het originele bedrijfsuitje kan altijd gehouden worden ook als het slecht weer is. U kunt het originele bedrijfsuitje dan ook al vroegtijdig boeken, want er is niets dat u nog tegenhoudt.

Ons paintball centrum biedt ruime keuze uit diverse arrangementen om uw originele bedrijfsuitje compleet te maken. Zo kunt u het bedrijfsuitje uitbreiden met bijvoorbeeld een buffet en/of vergadering.

Arrangementen bespreken

Informatie origineel bedrijfsuitje

Wanneer u een bedrijfsuitje organiseert wilt u een origineel bedrijfsuitje plannen. Iets wat nog nooit met zijn alle is gedaan en waar iedereen het nog lang over heeft. Een origineel bedrijfsuitje bij ons paintball centrum biedt de mogelijkheid voor gezelligheid, maar ook functionaliteit. Zo leert u elkaar beter kennen in ons speelveld en krijgt u missies en opdrachten die u uitdaagt om met elkaar samen te werken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de originele bedrijfsuitjes die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en stellen een origineel bedrijfsuitje op geheel naar uw wensen.

Neem contact op

 

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitjepaintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom