Actief Vrijgezellenfeest Organiseren

Actief en sportief vrijgezellenfeestActief Vrijgezellenfeest Organiseren, het is zover. Het startschot is gegeven. Die vriend of vriendin van je krijgt binnenkort een ring om de vinger! Het is hoog tijd om een actief vrijgezellen feest te organiseren. Jullie willen hem of haar natuurlijk voor dat er getrouwd wordt verrassen met een sportief of in ieder geval actief vrijgezellen feest. Wij helpen je graag met het opstellen van een programma voor een actief vrijgezellenfeest waar jij en je vrienden met veel plezier naar uit kunnen kijken.

Een middag -of avondvullend programma met activiteiten stellen wij graag vrijblijvend voor je samen.

Bij een actief vrijgezellenfeest denken wij niet alleen aan paintball of lasergamen competities maar ook aan die o, zo belangrijke rustmomenten tussendoor. Even tot rust komen met bier & bitterballen of een indoor-BBQ.

Interesse? Neem dan gauw contact met ons op, dan bespreken we je plannen.

Contact

 

 

Actief Vrijgezellenfeest Organiseren of sportief vrijgezellenfeest?

Vrouwen op de foto hebben net een sportief vrijgezellenfeest achter de rugBij Paintball Hillegom hebben we keuze uit diverse actieve activiteiten. Allemaal onder één dak! Zo kan een sportief vrijgezellenfeest bij ons er bijvoorbeeld als volgt uit zien.

Wij ontvangen jou, je vrienden en niet te vergeten de vrijgezel met een heerlijk drankje naar wens, al dan niet vergezeld met een lekkere snack. Daarna gaan we gelijk actief aan de gang met een paintball sessie van 1 uur.

We hebben de mogelijkheid om de vrijgezel in een konijnenpak te hijsen en dan kan wat ons betreft de ‘Bunnyhunt’ beginnen.

Na deze inspannende activiteit zal er vast behoefte zijn aan een drankje en een lekkere snack. Nadat een half uurtje zal het weer gaan kriebelen. Dan gaan we ons klaar maken voor 2 sessies lasergamen of boogschieten.

We kunnen zorgen voor verschillende spelvarianten in onze actieve activiteiten. Zo houden we de activiteit lekker gevarieerd en zijn we niet snel uitgekeken op de activiteit.

Wil je jouw wensen voor een vrijgezellenfeest bespreken? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag verder.

Contact

 

 

Vrijgezellenfeest sluiten we af in onze sfeervolle feestzaal!

actief vrijgezellenfeest Paintball Hillegom is ook nog de trotse eigenaar van een sfeervolle feestzaal. Mocht je het actief vrijgezellenfeest uit willen breiden met een feestje op de dansvloer. Dat kan! Gezellig de dag afsluiten en de voetjes van de vloer na afloop van een fantastische dag.

Onze feestzaal kunnen we voor veel verschillende activiteiten of evenementen inzetten. De zaal is voorzien van en geschikt voor:

  • Kleine als grote groepen tot 300 man! 
  • Muziek installaties, lichtinstallaties en een bar die uiteraard goed gevuld is met koude drankjes
  • Daarnaast hebben we sindskort zelfs een haal en thuisbreng service.  Wel zo leuk als niemand de BOB hoeft te zijn na afloop!

Al met al een sportief en actief programma voor een vrijgezellenfeest.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?  Neem gerust even contact met ons op!