Actief vrijgezellenfeest organiseren

Actief vrijgezellenfeestJe wilt je beste vriend of vriendin verrassen met een leuk en actief vrijgezellenfeest? Bekijk dan de mogelijkheden bij Paintball Hillegom. Wij helpen je graag met het opstellen van een programma voor een actief vrijgezellenfeest waar jij en je vrienden heel blij van worden. Een middag -of avondvullend programma met actieve activiteiten stellen wij graag vrijblijvend voor je samen. Bij een actief vrijgezellenfeest denken wij niet alleen aan paintball of lasergame competities maar ook aan de innerlijke mens. Zoals even tot rust komen met Bier & Bitterballen of een indoor-BBQ. Interesse? Neem dan gauw contact met ons op, dan bespreken we je plannen.
Contact
 

Activiteiten bij een actief vrijgezellenfeest

Actief vrijgezellenfeest paintballBij Paintball Hillegom hebben we keuze uit diverse actieve activiteiten. Allemaal onder één dak! Zo kan een actief vrijgezellenfeest bij ons bijvoorbeeld er als volgt uit zien. Wij ontvangen jou, je vrienden en niet te vergeten de vrijgezel met een heerlijk drankje naar wens al dan niet vergezeld met een lekker snackje. Daarna gaan we gelijk actief aan de gang met een paintball sessie van één uur. Eventueel kan de vrijgezel een konijnenpak aantrekken en kan de Bunnyhunt beginnen. Na deze actieve activiteit zal er vast behoefte zijn aan een drankje en een lekkere snack. Na een half uurtje zal het weer gaan kriebelen. Dan gaan we ons klaar maken voor 2 sessies lasergamen of boogschieten. We kunnen zorgen voor verschillende spelvarianten in onze actieve activiteiten. Wil je jouw wensen voor een actief vrijgezellenfeest bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact
 

Actief Vrijgezellenfeest afsluiten met een dansje

Actief vrijgezellenfeestPaintball Hillegom is ook nog de trotse eigenaar van een sfeervolle feestzaal. Mocht je het actief vrijgezellenfeest uit willen breiden met een discofeestje. Dat kan! Onze feestzaal is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Ook aan muziek, licht en een bar is gedacht. Vraag naar de mogelijkheden!