Actief Vrijgezellenfeest Organiseren

Actief vrijgezellenfeestJe wilt je beste vriend of vriendin verrassen met een leuk en actief vrijgezellenfeest? Bekijk dan de mogelijkheden bij Paintball Hillegom. Wij helpen je graag met het opstellen van een programma voor een actief vrijgezellenfeest waar jij en je vrienden heel blij van worden.

Een middag -of avondvullend programma met actieve activiteiten stellen wij graag vrijblijvend voor je samen.

Bij een actief vrijgezellenfeest denken wij niet alleen aan paintball of lasergame competities maar ook aan de innerlijke mens. Zoals even tot rust komen met Bier & Bitterballen of een indoor-BBQ.

Interesse? Neem dan gauw contact met ons op, dan bespreken we je plannen.
Contact

 

 

Activiteiten bij een actief vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest activiteitenBij Paintball Hillegom hebben we keuze uit diverse actieve activiteiten. Allemaal onder één dak! Zo kan een actief vrijgezellenfeest bij ons bijvoorbeeld er als volgt uit zien.

Wij ontvangen jou, je vrienden en niet te vergeten de vrijgezel met een heerlijk drankje naar wens, al dan niet vergezeld met een lekker snackje. Daarna gaan we gelijk actief aan de gang met een paintball sessie van 1 uur.

We hebben de mogelijkheid om de vrijgezel in een konijnenpak te hijsen en dan kan wat ons betreft de ‘Bunnyhunt’ beginnen.

Na deze inspannende activiteit zal er vast behoefte zijn aan een drankje en een lekkere snack. Nadat een half uurtje zal het weer gaan kriebelen. Dan gaan we ons klaar maken voor 2 sessies lasergamen of boogschieten. We kunnen zorgen voor verschillende spelvarianten in onze actieve activiteiten. Zo houden we de activiteit lekker gevarieerd en zijn we niet snel uitgekeken op de activiteit.

Wil je jouw wensen voor een vrijgezellenfeest bespreken? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag verder.

Contact

 

 

Actief Vrijgezellenfeest afsluiten met een dansje

actief vrijgezellenfeest Paintball Hillegom is ook nog de trotse eigenaar van een sfeervolle feestzaal. Mocht je het actief vrijgezellenfeest uit willen breiden met een feestje op de dansvloer. Dat kan! Gezellig de dag afsluiten en de voetjes van de vloer na afloop van een fantastische dag.

Onze feestzaal kunnen we voor veel verschillende activiteiten of evenementen inzetten. De zaal is voorzien van en geschikt voor:

  • Kleine als grote groepen
  • Muziek installaties , lichtinstallaties en een bar die uiteraard goed gevuld is met koude drankjes
  • Daarnaast hebben we sindskort zelfs een haal en thuisbreng service.  Wel zo leuk als niemand de BOB hoeft te zijn na afloop!

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden?  Neem gerust even contact met ons op!