Acties

lasergame Paintball Hillegom heeft regelmatig aantrekkelijke acties en groepsaanbiedingen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast bieden we ook combi-arrangementen aan, want bij Paintball Hillegom zijn verschillende indoor activiteiten onder 1 dak mogelijk.

Wens je je uitje zelf te willen samenstellen? Dat kan! Dan vragen wij contact met ons op te nemen en dan stellen we in overleg een mooi uitje samen.

 

Kids Actie Paintball

Kom 10 minuten Crazy Karten en daarna 45 minuten supercool paintballen (50 ballen) met 2x limo pauze. Daarna lekker bijkomen in onze gezellige kantine onder het genot van  een patatje, een snack met limo en een ijsje toe voor maar € 25,- pp (minimaal 10 kids)

 

Kids Actie Lasergame

Kom 10 minuten crazy karten en ga daarna 2×15 minuten lasergamen in ons super spannende doolhof met een limo pauze. Daarna lekker nog een patatje, een snack met limo en een ijsje toe voor maar € 25,- pp (minimaal 10 kids).

 

Groepsaanbiedingen voor personen van 18 jaar of ouder

Wil je met je vrienden een lekker middagje of avondje plezier maken. Dan hebben wij een aantrekkelijke groepsaanbieding. Paintballen vanaf € 20,- p.p. vanaf 10 personen

Arrangement aanvragenVraag naar de mogelijkheden