Airsoft

Airsoft paintball is géén paintball. Het grote verschil zit in ‘m in het materiaal. Bij Airsoft wordt gewerkt met replica’s van echte wapens en wordt er geschoten met kleine plastic balletjes. De wapens waar wij met paintball gebruik van maken lijken niet exact op echte wapens en wordt er natuurlijk geschoten met verfballetjes.

Kortom, bij Airsoft gaat het om de looks en de realiteit en bij Paintball om de impact van de verfballetjes en dat er überhaupt met verf wordt geschoten. Bij beide sporten gaat het uiteindelijk om het hebben van een leuke en onvergetelijke tijd .

In Hillegom vind je het grootste indoor paintball speelveld van de BeNeLux

indoor paintball   paintball voor kinderen   paintball op locatie

Wij verkiezen Paintball boven Airsoft

De paintball geweren die wij gebruiken bij Paintball Hillegom doen absoluut niet onder voor de Airsoft ‘Paintball’ geweren. Wij gebruiken al jaren onze paintball wapens met veel succes. Bij Paintball Hillegom hebben we zelfs voor de kleintjes aangepaste paintball geweren.

Ter bescherming dragen de kinderen, maar ook de volwassenen een masker om echte voltreffers te verzachten. Dus in Hillegom net zoveel lol, actie en fanatisme als bij Airsoft.

Naast paintball kunt u bij ons ook terecht voor overige indooractiviteiten. Zo kunt u bij Paintball Hillegom een leuk afwisselend uitje samenstellen voor jong en oud.

Wil je meer weten over Paintball Hillegom, onze arrangementen of het door ons gebruikte materiaal? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Contact

 

 

Paintball Hillegom, voor het gezelligste uitje!

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit? Dan is paintball bij Paintball Hillegom dé perfecte optie. Bekijk al onze foto’s voor een impressie.
Wij bieden diverse arrangementen aan, voor zowel kinderen als volwassenen.

Paintballen op een groot en uitdagend speelveld? In Hillegom vind je het grootste Paintball indoor speelveld van Nederland van maar liefst 4.500 m². Maar Paintball Hillegom biedt meer.

Op ieder moment van dag kan er gespeeld worden, zelfs ’s nachts!

  • Voldoende parkeergelegenheid en centraal gelegen
  • Zeer uitgebreid speelveld, incl. supermarkt, kerkhof, etc.
  • Diverse spannende geluids, licht -en zelfs vuureffecten.
  • Meerdere indooractiviteiten onder één dak.
  • Arrangementen op maat voor kinderpartijtjes, teamuitjes, etc.
  • Kantine met lekkere versnaperingen.
  • En nog veel meer…

Neem contact met ons op om samen met u het perfecte uitje in elkaar te zetten of vraag direct uw arrangement aan.
Contact Arrangement aanvragen