Kart arrangementen

Wil je een break in je luie zondag of actie op je vrije dag? Probeer dan de arrangementen van Crazy Kart bij Paintball Hillegom. Onze Crazy Karts zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 tot 14 jaar maar doen niet onder aan het gevoel wat een echte kart brengt.

Met onze Crazy Karts kan je racen en driften en brengt je adrenaline niveau tot het maximum.

Natuurlijk is veiligheid prioriteit één! In ons 1e arrangement kan je al:

  • 1 heat Crazy Karten voor € 7,95
  • 2 heats voor € 15,95

[one_half]Kart arrangement a[/one_half][one_half_last]Kart arrangementen[/one_half_last]

Crazy Karts Arrangement L

Is Crazy Karten alleen niet genoeg en zoek je nog meer spanning en sensatie? Kom dan gezellig één heat Crazy Karten en daarna één sessie lasergamen in ons spannende lasergame doolhof. Eén heat Crazy Karten duurt 10 minuten en een sessie lasergamen 15 minuten. In de tussentijd kan er natuurlijk genoten worden van een lekker drankje en/of snack in onze gezellig kantine.

Dit Crazy Kart L arrangement kost: € 17.95,- (minimaal 8 personen, 8 tot 14 jaar, excl. drank & snacks)

 

Crazy Karts Arrangement XL

Wil je tot het uiterste gaan en maximaal genieten van wat wij jou bij Paintball Hillegom te bieden hebben. Kies dan voor het Crazy Kart Arrangement XL.

Dit arrangement biedt één heat Crazy Karten met daarna een sessie lasergamen in ons zinderende doolhof en om de spanning nog wat op te voeren sluiten we af met 45 minuten paintballen incl. 50 balletjes p.p. in het grootste indoor speelveld van de BeNeLux.

Om tussendoor een beetje op adem te komen bieden we in de 2 pauzes een glaasje limo aan in onze kantine met uitzicht op ons paintball veld.

Dit allemaal bieden wij aan voor € 30,95 (minimaal 8 personen, 8 – 14 jaar)

 

Vraag uw arrangement aan