Bedrijfsuitje in Zuid Holland organiseren

Groepsactiviteiten + een bedrijfsfeestje na afloop in ons giga speelveld!

Paintball Hillegom is dé plek voor een leuk bedrijfsuitje in Zuid Holland. Wij beschikken over het grootste indoor paintball veld van de Benelux met in totaal maar liefst 4500 m² groot. Ons indoorspeelveld is een compleet paintball dorp met verschillende gangen, verdiepingen, objecten, props, special effects en verrassende elementen!

Ben je dus nog op zoek naar een goed idee voor een personeelsuitje? Bij ons is er in ieder geval genoeg ruimte om je uit te leven op deze gigantische baan.

vrijgezellenfeest activiteiten

Wilt u de bezoekers van uw bedrijfsuitje een unieke en onvergetelijke ervaring geven? Dat zal zeker het geval zijn met een teamuitje bij Paintball Hillegom.

In onze paintballcentrum hebben wij diverse special effects toegepast op het gebied van licht en geluid. Je stapt als het ware een andere wereld binnen en wordt volledig meegenomen in het spel.

Daarnaast kan deze teambuilding dag afgesloten worden met een heuse disco. Wij hebben een eigen feestzaal tot onze beschikking welke u naar wens mag invullen.

Interesse om een dagje uit te organiseren bij Paintball Hillegom in Zuid Holland? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken vervolgens een voorstel op maat!

Contact opnemen

 

 

Paintballen of lasergamen als origineel bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Zuid HollandWilt u een leuk personeelsuitje organiseren in Zuid Holland? Paintballen of lasergamen is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar het is juist een hele geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje!

Even op een leuke manier die collega terugpakken voor die flauwe geintjes op kantoor.

Buiten dat zijn deze activiteiten perfect geschikt voor meerdere doeleinden.

Het draait namelijk ook om:

  • teamwork
  • scherpte
  • focus
  • met elkaar doelstellingen behalen

Met daarnaast natuurlijk veel plezier! Voor onze lasergame arrangementen gebruiken we dezelfde markers als voor het paintballen.

Deze zijn nu alleen voorzien van een laser tag die zeer nauwkeurig registreert of je geraakt bent. Wie is het slimst en het snelst? Nieuwsgierig geworden?

Wij bieden vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Zuid Holland. Bekijk onze prijslijst voor de indooractiviteiten.

Contact opnemen

 

 

Even opfrissen na afloop van de activiteit

Na een intensieve activiteit is het natuurlijk wel even lekker als je, je kan opfrissen in aanloop naar een fantastisch feestje in onze feestzaal.  Paintball Hillegom beschikt over schone doucheruimtes waar u zich kunt opfrissen en gratis lockers waar u uw waardevolle spullen kunt opbergen. Belangrijk is wel dat u een handdoek meeneemt!

 

Uw bedrijfsuitje in Zuid Holland afsluiten met een groot feest!

Zaalverhuur Zuid HollandWacht niet langer en boek direct uw bedrijfsuitje met diverse indoor activiteiten in Zuid Holland. Wij hebben voor u een mooi overzicht gemaakt van onze activiteiten in de prijslijst. Zo ziet u in een oogopslag wat er mogelijk is en wat het kost.

Wilt u graag een combinatie maken van een activiteit en een vergadering of een indoor activiteit die wordt afgesloten met een prachtig bedrijfsfeest? Ook dat kan.

Wij kunnen volledige programma’s voor u samenstellen. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel op maat. Wij helpen u graag verder.

 

 

Brouwer Tours brengt u weer veilig thuis!

Na afloop van een prachtig feest willen we dat iedereen weer veilig thuiskomt. Speciaal voor dit soort gelegenheden bieden we u de extra mogelijkheid om uw personeel weer terug op locatie te brengen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Brouwer Tours Brouwer Tours is ons vertrouwde adres als het gaat om busvervoer van en naar locatie.

Brouwer Tours haalt de bezoekers op, op locatie en brengt de bezoekers thuis door het hele land.

brouwer tours

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Bel ons op via: 0252 – 823 047  of vul onderstaand contactformulier in:

 

Mogelijkheden bespreken?