Bedrijfsuitje in Zuid Holland organiseren

Paintball Hillegom is dé plek voor een leuk bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Wij beschikken over het grootste indoor paintball veld van de Benelux met in totaal maar liefst 4500 m² groot. Ons indoorspeelveld is een compleet paintball dorp met verschillende gangen, verdiepingen, objecten, props, special effects en verrassende elementen! Het is dan ook uitermate geschikt voor een indoor personeelsuitje in Zuid-Holland.

Ben je dus nog op zoek naar een goed idee voor een personeelsuitje? Bij ons is er in ieder geval genoeg ruimte om je uit te leven op deze gigantische baan.

Bedrijfsuitje Zuid-holland

Wilt u de bezoekers van uw bedrijfsuitje een unieke en onvergetelijke ervaring geven? Dat zal zeker het geval zijn met een teamuitje bij Paintball Hillegom.

In onze paintballcentrum hebben wij diverse special effects toegepast op het gebied van licht en geluid. Je stapt als het ware een andere wereld binnen en wordt volledig meegenomen in het spel.

Daarnaast kan deze teambuilding dag afgesloten worden met een heuse disco. Wij hebben een eigen feestzaal tot onze beschikking welke u naar wens mag invullen. Of sluit uw dag af met een bierproeverij bij klein duimpje. 

Interesse om een dagje uit te organiseren bij Paintball Hillegom in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken vervolgens een voorstel op maat!

Contact opnemen

 

 

 

In dit artikel behandelen we de volgende zaken:

  1. Paintballen of lasergamen als origineel bedrijfsuitje Zuid-Holland
  2. Uw bedrijfsuitje combineren met solex rijden?
  3. Bedrijfsuitje Zuid-Holland combineren combineren met een bierproeverij?
  4. Uw bedrijfsuitje in Zuid-Holland afsluiten met een groot feest
  5. Brouwer tours brengt u weer veilig thuis
  6. Ervaringen van bedrijven die u voor gingen

 

Paintballen of lasergamen als origineel bedrijfsuitje Zuid-Holland

Paintball bedrijfsuitje Zuid Holland

Wilt u een leuk personeelsuitje organiseren in Zuid Holland? Paintballen of lasergamen is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar het is juist een hele geschikte activiteit voor actief bedrijfsuitje! 

Even op een leuke manier die collega terugpakken voor die flauwe geintjes op kantoor.

Buiten dat zijn deze activiteiten perfect geschikt voor meerdere doeleinden.

Het draait namelijk ook om:

  • teamwork
  • scherpte
  • focus
  • met elkaar doelstellingen behalen

Met daarnaast natuurlijk veel plezier! Voor onze lasergame arrangementen gebruiken we dezelfde markers als voor het paintballen.

Deze zijn nu alleen voorzien van een laser tag die zeer nauwkeurig registreert of je geraakt bent. Wie is het slimst en het snelst? Nieuwsgierig geworden?

Wij bieden vele mogelijkheden voor het organiseren van een sportief bedrijfsuitje in Zuid Holland. Bekijk onze prijslijst voor de indooractiviteiten.

Contact opnemen

 

 

 

Even opfrissen na afloop van de activiteit

Na een intensieve activiteit is het natuurlijk wel even lekker als je, je kan opfrissen in aanloop naar een fantastisch feestje in onze feestzaal.  Paintball Hillegom beschikt over schone doucheruimtes waar u zich kunt opfrissen en gratis lockers waar u uw waardevolle spullen kunt opbergen. Belangrijk is wel dat u een handdoek meeneemt!

 

Uw bedrijfsuitje combineren met solex rijden?

solex bedrijfsuitje zuid holland

U kunt uw sportieve paintball bedrijfsuitje bij ons ook combineren met solex rijden, kies voor een tour van wel 3 uur door de bollenstreek, rijd bijvoorbeeld door de duinen en over de boulevard van noordwijk. U kunt ervoor kiezen om te rijden met een gids, of rijd zelfstandig met routebeschrijving. 

U kunt er ook voor kiezen om met uw collega’s op de solex vanaf uw locatie naar paintball Hillegom te rijden, en achteraf weer met de solex terug te gaan. 

 

Bedrijfsuitje Zuid-Holland combineren met een bierproeverij?

Bierbrouwerij Klein Duimpje in Zuid-Holland

Bent u samen met uw collega’s na het actieve paintballen wel toe aan een biertje? Kies er dan voor om uw arrangement uit te breiden met een gezamenlijke bierproeverij bij de ambachtelijke Brouwerij Klein Duimpje. Jullie zullen worden rondgeleid door de brouwerij en daarna uitgebreid verschillende bieren van de brouwerij kunnen proeven.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Uw bedrijfsuitje in Zuid-Holland afsluiten met een groot feest!

Feest Bedrijfsuitje zuid-holland Wacht niet langer en boek direct uw bedrijfsuitje met diverse indoor activiteiten in Zuid Holland. Wij hebben voor u een mooi overzicht gemaakt van onze activiteiten in de prijslijst. Zo ziet u in een oogopslag wat er mogelijk is en wat het kost.

Wilt u graag een combinatie maken van een activiteit en een vergadering of een indoor activiteit die wordt afgesloten met een prachtig bedrijfsfeest? Ook dat kan.

Wij kunnen volledige programma’s voor u samenstellen. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel op maat. Wij helpen u graag verder.

 

Brouwer Tours brengt u weer veilig thuis!

Na afloop van een prachtig feest willen we dat iedereen weer veilig thuiskomt. Speciaal voor dit soort gelegenheden bieden we u de extra mogelijkheid om uw personeel weer terug op locatie te brengen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Brouwer Tours Brouwer Tours is ons vertrouwde adres als het gaat om busvervoer van en naar locatie.

Brouwer Tours haalt de bezoekers op, op locatie en brengt de bezoekers thuis door het hele land.

Bus voor bedrijfsuitje zuid-holland

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Bel ons op via: 0252 – 823 047  of vul onderstaand contactformulier in:

 

 

 

Ervaringen van eerdere Bedrijven

Rachelle van Hillegom (5/5)

Erg leuke avond gehad met ons bedrijfsuitje 😉

Roy Panka (⅘)

Leuk feestje bijgewoond. Het was in een mooie hal met aan het eene einde een ronde bar. Aan het ander eind een podium, of ruimte om op te treden/presenteren. Op de gang bevonden zich de toiletten en een ruime garderobe, die ook gebruikt wordt voor het omkleden voor paintball. Er is een hal met wat gangetje naar buiten. Het terrein was wat rommelig, de ingang was moeilijk te vinden. Er was voldoende personeel om e.e.a. te begeleiden. Alles was heel en schoon. De verlichting in de hal bood gelegenheid om een prima sfeer met moderne lichteffecten te produceren. Het parkeerterrein leek ruim, maar aan het einde van de avond stond het serieus vol. 

Vincent (5/5)

Voor een leuke paintball sessie hoeft u niet ver te zoeken. Ben hier inmiddels 2x geweest en het was zeer geslaagd. Inmiddels is er meer te doen dan alleen paintballen, kijk voor meer informatie op hun website. Vriendelijk personeel. Boven is een bar aanwezig waar je lekker wat kunt drinken. Ideale uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Jethro Huta Galung

“Mega avond gehad! Personeelsuitje met 25 man was goed geregeld en er werd lekker meegedacht. Veel blauwe plekken maar het was het allemaal waard! Thanks guys!Voor herhaling vatbaar.”

Mogelijkheden bespreken?