Bedrijfsuitje Zuid Holland

Bedrijfsuitje zuid hollandPaintball Hillegom is dé plek voor een geslaagd bedrijfsuitje in Zuid Holland. Wij beschikken over het grootste indoor paintballveld van de Benelux met in totaal maar liefst 4500 m² groot. Ons indoorspeelveld is een compleet paintballdorp met verschillende gangen, verdiepingen, objecten, props, special effects en verrassende elementen! Wilt u de bezoekers van uw bedrijfsuitje een unieke en onvergetelijke ervaring geven? Dat zal zeker het geval zijn met een bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom.

In onze paintballcentrum hebben wij diverse special effects toegepast op het gebied van licht en geluid. Je stapt als het ware een andere wereld binnen en wordt volledig meegenomen in het spel. Daarnaast kan het bedrijfsuitje afgerond worden met een heuse disco. Wij hebben een eigen feestzaal tot onze beschikking welke u naar wens mag invullen.

Interesse in een bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom in Zuid Holland? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken vervolgens een voorstel op maat!

Contact opnemen
 

Paintballen of lasergamen als bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Zuid HollandWilt u een bedrijfsuitje organiseren in de regio Zuid Holland? Paintballen of lasergamen is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar het is juist een hele geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje! Het draait namelijk om teamwork, scherpte en focus, met elkaar doelstellingen behalen en daarnaast natuurlijk veel plezier! Voor onze lasergame arrangementen gebruiken we dezelfde markers als voor het paintballen. Deze zijn nu alleen voorzien van een laser tag die zeer nauwkeurig registreert of je geraakt bent. Wie is het slimst en het snelst? Nieuwsgierig geworden? Wij bieden vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Zuid Holland. Bekijk onze prijslijst voor de indooractiviteiten.

Contact opnemen
 

Boek direct uw bedrijfsuitje Zuid Holland

bedrijfsuitje zuid hollandWacht niet langer en boek direct uw bedrijfsuitje met diverse indoor activiteiten in Zuid Holland. Wij hebben voor u een mooi overzicht gemaakt van onze activiteiten in de prijslijst. Zo ziet u in een oogopslag wat er mogelijk is en wat het kost. Wilt u graag een combinatie maken van een activiteit en een vergadering? Ook dan kan. Wij kunnen volledige programma’s voor u samenstellen. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel op maat. Wij helpen u graag verder.

Mogelijkheden bespreken?