Beste paintball Hillegom

 

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld. Wij bieden de mogelijkheid dat er op elk moment van de dag bij de beste paintball in Hillegom gespeeld kan worden en dit zelfs ’s nachts!

Reserveer al vanaf €14,50

 

paintball deelnemers

Beste paintball speelveld

Ons speelveld onderscheid zich van andere paintball velden met een heel dorp met daarin alles wat er in een dorp is. Of het nu gaat om een kasteel of kerk, een chinees restaurant of een kerkhof, alles wat u maar kunt wensen is er. De opbouw van ons speelveld zorgt ervoor dat u een ervaring zult hebben als nooit te voren.

Paintballen bij de beste paintball in Hillegom mag u dus niet missen, bekijk onze prijzenlijst en kom paintballen bij de beste paintball in Hillegom en ervaar de verrassende facetten!

Bekijk prijslijst Arrangement aanvragen

Teamspel

Met ons teamspel ontdek je op een heel creatieve manier allerlei teamtalenten. Het teamspel biedt de mogelijkheid voor het verbeteren van de samenwerking in teams. U kijkt op een andere manier naar uw team dan hoe u er normaal naar kijkt. Leer elkaar kennen op een andere manier met ons teamspel en geniet van een uitdagende dag!

Spel teambuilding

Paintballen is een ongelofelijk leuk en leerzaam spel voor teambuilding. Het teambuilding spel oftewel het paintballen, lasergamen of boogschieten werkt aan de samenwerking van het team. Door de uitstekende opzet van ons dorp en de professionele begeleiding zal uw teambuilding bij Paintball Hillegom een daverend succes zijn! Ons teambuilding spel werkt aan een positief groepsgevoel. Tevens is een combinatie met buffet en/of vergadering mogelijk.

Mogelijkheden bespreken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitje, origineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje