Binnenactiviteiten Zuid-Holland

Binnenactiviteiten Zuid-HollandBinnenactiviteiten Zuid-Holland? Bij Paintball Hillegom kunt u terecht voor diverse leuke binnenactiviteiten Zuid-Holland? Op onze fantastische locatie kunt u paintballen, lasergamen, crazy karten en boogschieten. Bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Of gewoon gezellig met een groepje vrienden of familie. Het weer in Nederland is helaas erg onzeker en altijd lastig te voorspellen. Bent u iets leuks aan het plannen in de regio Zuid-Holland, kies dan voor binnenactiviteiten.

Zo bent u niet afhankelijk van het weer en weet u zeker dat het door kan gaan. Een gecombineerd programma is ook mogelijk. Wilt u ook vergaderen bijvoorbeeld of catering regelen? Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag.

Arrangement aanvragen? Doe online een aanvraag en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte opvragen

 

 

 

Wat te doen met de kids Zuid-Holland

Paintball Hillegom is geweldige locatie voor eigenlijk iedereen. Ben je benieuwd hoe wij vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes mogelijk maken kijk dan rustig even verder op de daarvoor bestemde pagina’s. Naast deze 2 activiteiten zorgen wij altijd voor een geweldige dagen voor kinderen. Paintball Hillegom heeft een aantal activiteiten. Zo kunnen de kinderen helemaal los gaan met kids paintball en lasergamen. Zijn ze meer van het racen en willen ze volgende Max verstappen worden dan zullen ze de Crazy karts XL helemaal geweldig vinden. Willen ze graag los gaan op de racebaan en vervolgens paintballen of lasergamen dan is dit ook mogelijk. Wij hebben namelijk verschillende arrangementen met verschillende activiteiten en eet en drink mogelijkheden.

Bekijk de Arrangementen

 

 

 

Binnenactiviteiten Zuid-Holland op een groot spectaculair speelveld

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux voor fantastische binnenactiviteiten in Zuid Holland. Het speelveld is maar liefst 4500m2 groot en voorzien van verschillende leuke en verrassende elementen.

Zo loopt u tijdens het spel op verschillende verdiepingen en door gangen, langs en over objecten en props en verrassen we u met special effects!

Op onze website kunt u een indruk opdoen van onze unieke locatie. Het is een unieke belevenis om met een groep collega´s, vrienden of familie bij ons binnenactiviteiten te doen. Hillegom ligt in Zuid Holland dichtbij de snelwegen A4 en A44 en is makkelijk bereikbaar.

 

 

Reserveer direct leuke binnenactiviteiten Zuid-Holland

Ga de uitdaging aan met vrienden, collega’s en clubgenoten en doe online een reserveringsaanvraag voor binnenactiviteiten van Paintball Hillegom! Of u nu wilt paintballen, lasergamen of crazy karten. Wij zorgen dat u een leuke middag of avond beleeft in onze hal voor binnenactiviteiten in Zuid Holland Heeft u vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. U kunt bellen met: 06-55386544.

Reserveren

 

 

 

Wat zeggen andere over ons?

Angela van Duijn (5/5)

Super eigenaren, denken mee.. maken praatje.. locatie is super!
Good quality gear, nice introduction. In two hours, we played team deathmatch and capture the flag. The playing field was nice, but the two bases were uneven. On the one side, there was much more cover options than on the other. We had two breaks with an option for more. There was a nice bar with cold drinks and snacks upstairs, the prices were fair. Overall, a great experience.