Binnenactiviteiten Zuid Holland

indoor paintball Bij Paintball Hillegom kunt u terecht voor diverse leuke binnenactiviteiten. Op onze fantastische locatie kunt u paintballen, lasergamen, crazy karten en boogschieten. Bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Of gewoon gezellig met een groepje vrienden of familie. Het weer in Nederland is helaas erg onzeker en altijd lastig te voorspellen. Bent u iets leuks aan het plannen in de regio Zuid Holland, kies dan voor binnenactiviteiten.

Zo bent u niet afhankelijk van het weer en weet u zeker dat het door kan gaan. Een gecombineerd programma is ook mogelijk. Wilt u ook vergaderen bijvoorbeeld of catering regelen? Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag.

Arrangement aanvragen? Doe online een aanvraag en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte opvragen

Binnenactiviteiten op een groot spectaculair speelveld

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux voor fantastische binnenactiviteiten in Zuid Holland. Het speelveld is maar liefst 4500m2 groot en voorzien van verschillende leuke en verrassende elementen.

Zo loopt u tijdens het spel op verschillende verdiepingen en door gangen, langs en over objecten en props en verrassen we u met special effects!

Op onze website kunt u een indruk opdoen van onze unieke locatie. Het is een unieke belevenis om met een groep collega´s, vrienden of familie bij ons binnenactiviteiten te doen. Hillegom ligt in Zuid Holland dichtbij de snelwegen A4 en A44 en is makkelijk bereikbaar.

 

Reserveer direct leuke binnenactiviteiten Zuid Holland

Ga de uitdaging aan met vrienden, collega’s en clubgenoten en doe online een reserveringsaanvraag voor binnenactiviteiten van Paintball Hillegom! Of u nu wilt paintballen, lasergamen of crazy karten. Wij zorgen dat u een leuke middag of avond beleeft in onze hal voor binnenactiviteiten in Zuid Holland Heeft u vragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. U kunt bellen met: 06-55386544.