Crazy kart

Rijden in een elektrische Crazy Kart? Met onze electrische aangedreven Crazy Karts hebben kinderen de dag van hun leven. Het gepatenteerde driftsysteem zorgt ervoor dat kinderen kunnen racen zoals hun willen. Deze kart is 200% plezier! Deze nieuwe vorm van karten is een unieke ervaring die men meegemaakt moet hebben! Benieuwd naar de voordelen van de crazy kart? Kom langs bij Indoor Paintball Hillegom!

Crazy kart van Indoor Paintball Hillegom

Bij Indoor Paintball Hillegom kunnen uw kinderen tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennismaken met onze crazy kart! Met onze vernieuwde baan wordt het rijden in de elektrische karts nog uitdagender. Elektrisch karten in onze Crazy Karts is een ervaring die uw kinderen mee moeten maken!

Benieuwd naar de elektrische crazy kart? Kom een kijkje nemen en race direct mee! De karts en medewerkers van Crazy Karts staan voor u en uw kids klaar! Crazy karten is ideaal te combineren met paintball of pijl en boog schieten!

Vragen over de Crazy Kart?

Heeft u nog vragen over de elektrische Crazy Kart? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 553 865 44. De Crazy Kart is een unieke ervaring voor uw kind!(t/m 14 jaar)