Elektrisch karten

U wilt met uw kinderen een gezellig dagje gaan karten? Elektrisch karten is 100% kracht en zelfs 200% plezier! Deze nieuwe vorm van karten is dankzij het speciale driftsysteem een unieke ervaring!

Voordelen elektrisch karten

  • De elektrische karts trekken sneller op
  • Accelereren veel sneller wat ervoor zorgt dat u lekker door de bochten kunt crossen.
  • Het karten met elektrische karts zorgt er bovendien voor dat u uw teamgenoten kunt aanmoedigen, omdat de karts nauwelijks geluid maken.
  • Technisch gezien beter dan de benzinekarts
  • Meer vermogen
  • Geen viezigheid

Trek dus op de juiste momenten op met de kart om je vrienden of familieleden slim af te zijn. Goed voor de ouders om te weten is dat de elektrische karts op afstand zijn te beïnvloeden door de instructeurs. Het vermogen voor de karts waar kinderen in zitten kan zo worden teruggedraaid, zodat ze niet te hard gaan op de baan. Veiligheid en overzicht staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je de voordelen van elektrisch karten gaan ervaren in onze crazy kart? Kom langs bij Indoor Paintball Hillegom!

 

Elektrisch karten bij Indoor Paintball Hillegom

Bij Indoor Paintball Hillegom kunt u tegen een zeer scherpe prijs elektrisch karten! Met onze vernieuwde baan wordt het rijden in de elektrische karts nog uitdagender. Karten op elektriciteit bij Crazy Carts Hillegom is een ervaring die u mee moet maken! Daarnaast is het ook nog eens een bewuste milieuvriendelijke keuze en kun je, je vrienden en familie flink aanmoedigen zonder dat de herrie van de karts dit onmogelijk maakt.

Een dagje karten is ideaal te combineren met paintball en/of pijl en boog schieten!

Benieuwd naar de elektrische karts? Kom een kijkje nemen en race direct mee! De karts en medewerkers van Crazy Karts staan voor u klaar!

Vragen over elektrisch karten?

Heeft u nog vragen over het karten bij Crazy Carts Hillegom? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de verschillende kart arrangementen. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06 553 865 44.

Elektrisch karten is een ervaring die u mee moét maken!