Feestzaal Huren Zuid-Holland

Feestzaal Zuid HollandFeestzaal Huren Zuid-Holland? Bij Paintball Hillegom vindt je naast verschillende indoor activiteiten ook een sfeervolle feestzaal welke te gebruiken is voor verschillende doeleinden. De feestzaal heeft een oppervlakte van 450m² is sfeervol ingericht met veel potentie.

Zo kan deze feestlocatie gebruikt worden voor bijvoorbeeld het ultieme bedrijfsfeest tot 240 personen maar ook voor vergaderingen, bedrijfsfeestjes, workshops, vrijgezellenfeesten. Het rijtje wordt langer en langer!

Al uw wensen zijn bij ons bespreekbaar en wij kunnen zorgdragen voor een groot deel van de organisatie. Denk hierbij aan catering, bar, personeel, muziek, meubels, etc..

Je kunt het partycentrum, de vergaderruimte of het symposium combineren met een van onze indoor activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Contact

 

 

 

Feestzaal Huren Zuid-Holland die is voorzien van alle gemakken!

Een zaal huren in Zuid-Holland doe je bij Paintball Hillegom. Waarom?

  •  Ten eerste is de locatie zeer origineel, makkelijk aan te rijden (5 minuten A4/A44) en is op eigen terrein meer dan voldoende parkeergelegenheid.
  •  Uw arrangement is uit te breiden met diverse indooractiviteiten zoals paintball, lasergamen, boogschieten of lasershoot (vergelijkbaar met duckhunt van vroeger. Schiet je lasergun leeg op een scherm!). Zelfs indoor BBQ-en bestaat tot de mogelijkheden.
  • De zaal beschikt over high tech licht effecten en de nieuwste DJ apparatuur van Pioneer.
  •  In de sfeervolle zaal vind je een ruime toegankelijke bar.
  • De zaal is met 450m² geschikt voor 240 personen. Tevens is de zaal makkelijk af te schermen mocht het kleinere groepen betreffen.
  • Wij willen van alles voor je regelen van DJ tot catering van onze eigen top cateraar!
  • Een heerlijk saté buffet mag natuurlijk niet ontbreken voorafgaand aan de festiviteiten in de feestzaal

Zaalverhuur Zuid Holland

Wij snappen dat je geïnteresseerd bent in onze zaalverhuur. Neem daarom gauw contact met ons op dan bespreken we je wensen. Deze werken we binnen twee dagen uit tot een offerte op maat.

Offerte aanvragen

 

 

 

Een bijzondere feestlocatie in Zuid-Holland en ook het grootste indoor paintball speelveld van de BeNeLux!

Zaalverhuur Zuid HollandBij Paintball Hillegom kunt je naast het huren van een prachtige, sfeervolle feestzaal ook terecht voor indooractiviteiten welke je met elkaar kunt combineren .

Bij Paintball Hillegom kunnen we mooie arrangementen samenstellen voor jong en oud met de volgende activiteiten:

Wil je meer weten over Paintball Hillegom en onze arrangementen met feestzaal? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Arrangement aanvragen