Goedkoop Paintballen

Goedkoop paintballen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie of activiteit waar u goedkoop kunt paintballen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderpartijtje of gewoon een lekker dagje uit te gaan, dan is Paintball City Hillegom een optie die u niet mag missen! U kunt natuurlijk ook terecht voor goedkope bedrijfsuitjes of voor een goedkoop vrijgezellenfeest

Bespreek mogelijkheden

 

 

 

Goedkoop paintballen op een unieke locatie

Paintball City Hillegom is een unieke indoor locatie in Nederland en heeft het grootste speelveld van de Benelux. Of het nu gaat om indoor paintball of lasergames: wij staan met een enthousiast team voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Samen met uw gezelschap gaat u de strijd aan in een dorp met winkels, een kerk, restaurants en nog veel meer met verschillende en verrassende gangen en verdiepingen. Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten zult u een bezoek aan Paintball Hillegom niet meer vergeten.

 

Goedkoop paintballen vanaf  € 14.50,-

Paintballen hoeft niet duur te zijn. Bij ons kunt goedkoop paintballen. U kunt namelijk al reserveren vanaf €14,50!

Geef uw wensen door en wij zullen een op maat gemaakt arrangement voor u samenstellen. Wij regelen graag een prettig, betaalbaar en professioneel uitje voor u en dat tegen betaalbare prijzen.

Reserveer al vanaf €14,50

 

 

Goedkoop paintballen met combikorting

Wanneer u een tweede activiteit combineert met het goedkoop paintballen, krijgt u 25% korting op de tweede activiteit! Ons grote (3500m2) speelveld staat de hele dag voor u klaar. Er kan namelijk op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs ’s nachts!

Wanneer u de weg niet kent in ons dorp, kunt u nog weleens voor verrassingen komen te staan… Bent u er klaar voor?

 

Informatie over het goedkoop paintballen

Regelmatig hebben we bepaalde acties, wat het paintballen extra goedkoop maakt. Houdt de pagina goed in de gaten, want wie weet kunt u binnenkort gebruik maken van een super actie.
U kunt bij ons al terecht vanaf 10 personen.

Ons paintball speelveld is gemakkelijk te bereiken en wij bieden een ruime parkeergelegenheid. Van alle gemakken voorzien en volop genieten, waar wacht u nog op?

Neem contact met ons op om direct de mogelijkheden te bespreken en een geweldig arrangement samen te stellen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag om voor u een geweldig, leuk, gezellig en goedkoop paintball uitje te creëren!

Neem contact op Arrangement aanvragen

 

 

Goedkoop paintballen

 

 

 

 

 

Ervaringen van andere

Angela van Duijn (5/5)

Super eigenaren, denken mee.. maken praatje.. locatie is super!
Good quality gear, nice introduction. In two hours, we played team deathmatch and capture the flag. The playing field was nice, but the two bases were uneven. On the one side, there was much more cover options than on the other. We had two breaks with an option for more. There was a nice bar with cold drinks and snacks upstairs, the prices were fair. Overall, a great experience.