Indoor kinderfeestje

U bent op zoek naar een indoor kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Bij Indoor Paintball Hillegom kunt u terecht voor kinder paintball, lasergamen en zelfs elektrische crazy karts! Met een indoor kinderfeestje bij Indoor Paintball Hillegom hebben de kids gegarandeerd een prachtige dag! Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Indoor kinderfeestje bij Indoor Paintball Hillegom

U heeft bij ons diverse mogelijkheden voor een leuk kinderfeestje. Naast dat wij het grootste indoor paintball veld van de Benelux hebben zijn ook het lasergamen en de elektrische crazy karts ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Diverse geluids-, licht- en speciale effecten op ons paintball en lasergame veld zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

kinder paintball

Gaat u toch liever voor de elektrische crazy karts?

Onze elektrische karts zorgen dat de kinderen de dag van hun leven hebben! Een speciaal gepatenteerd driftsysteem zorgt ervoor dat kinderen kunnen racen zoals zij dat willen, 200% plezier dus!

Ook een combinatie tussen crazy karten, paintball en/of pijl en boog schieten is mogelijk!

Naast karten, paintball en pijl en boog schieten hebben wij bij Indoor Paintball Hillegom een speciale feesthal! Deze hal is aangekleed as kasteel en tevens voorzien van leuke licht- en geluidseffecten. Het is eventueel mogelijk hier een DJ te laten draaien!

Deze hal is uiteraard ook te huur voor de ouderen onder ons, zoals bij een (bedrijfs)feest, verjaardag of vrijgezellenparty!

Voor slechts €24,-kunt u vier uur feesten inclusief fris, bier, witte wijn(zoet), hal en muziek!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een indoor kinderfeestje bij Indoor Paintball Hillegom? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord! Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

 

Vragen over een indoor kinderfeestje?

Heeft u nog specifieke vragen over een indoor kinderfeestje? Wellicht kunnen wij een speciale dag voor u samenstellen, om zo de kinderen een onvergetelijke dag te verzorgen!

Voor een antwoord op al uw vragen kunt u direct contact opnemen met telefoonnummer: 06-553 865 44

Of vraag vrijblijvend een arrangement aan via onderstaande knop:

Arrangement aanvragen