Indoor paintbal

kidsPaintballen gebeurt meestal buiten, maar wat nu als het regent of koud is? Paintball Hillegom is uw oplossing met het grootste indoor paintbal veld van de Benelux. Indoor paintbal spelen kan dagelijks bij Paintball Hillegom en dat eventueel zelfs ’s nachts voor de extra spanning.

Met het enorme speelveld is er ruimte voor veel spelers en tevens onderscheidt ons indoor paintbal speelveld zich van anderen. Door de forse ruimte is er een creatieve inrichting van het speelveld, waardoor u gebouwen, objecten, gangen en meer aantreft op ons indoor paintbal veld.

Dat gecombineerd met speciale geluids- en lichteffecten én verschillende spelvarianten maakt het indoor paintbal veld van Paintball Hillegom tot een unieke ervaring die zich uitstekend leent voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes en meer. De speelbeleving is anders dan bij andere paintballvelden en dat moet u eens ervaren hebben!

Contact Arrangementen

Paintbal voor kinderen

pict001Indoor paintbal bij Paintball Hillegom is voor jong en oud. Wij bieden daarom ook paintball voor kinderen aan, wat gegarandeerd een succes is op kinderfeestjes. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan paintball voor kinderen.

Indoor paintbal is voor de kinderen zo ingericht dat de veiligheid altijd de boventoon voert. Zo is de druk bij de paintballgeweren lager, waardoor de verfballen minder hard aankomen. Ook zullen alle kinderen bij indoor paintbal van een overall en een masker voorzien worden.

Bij indoor paintbal voor kinderen is de ervaring verder volledig hetzelfde als aan het indoor paintbal voor volwassenen. U kunt voor meer informatie over indoor paintbal contact opnemen. Direct reserveren is natuurlijk ook mogelijk.

Wist u dat u bij Paintball Hillegom ook terecht kunt voor een lasergamen kinderfeestje?

Arrangement aanvragenLasergamen kinderfeestje