Indoor paintball

Paintballen gebeurt meestal buiten, maar wat nu als het regent of koud is? Paintball Hillegom is uw oplossing met het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Indoor paintball spelen kan dagelijks bij Paintball Hillegom en dat eventueel zelfs ’s nachts voor de extra spanning.

Met het enorme speelveld is er ruimte voor veel spelers en tevens onderscheidt ons indoor paintbal speelveld zich van anderen. Door de forse ruimte is er een creatieve inrichting van het speelveld, waardoor u gebouwen, objecten, gangen en meer aantreft op ons indoor paintball veld.

kinderpaintball

Dat gecombineerd met speciale geluids- en lichteffecten én verschillende spelvarianten maakt het indoor paintball veld van Paintball Hillegom tot een unieke ervaring die zich uitstekend leent voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes en meer.

De speelbeleving is anders dan bij andere paintballvelden en dat moet u eens ervaren hebben!

 

Contact Arrangementen

Paintball voor kinderen

indoor paintball voor kinderenIndoor paintball bij Paintball Hillegom is voor jong en oud. Wij bieden daarom ook paintball voor kinderen aan, wat gegarandeerd een succes is op kinderfeestjes. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan paintball voor kinderen.

Indoor paintball is voor de kinderen zo ingericht dat de veiligheid altijd de boventoon voert. Zo is de druk bij de paintball geweren lager, waardoor de verfballen minder hard aankomen. Ook zullen alle kinderen bij indoor paintball van een overall en een masker voorzien worden.

Bij indoor paintball voor kinderen is de ervaring verder volledig hetzelfde als aan het indoor paintball voor volwassenen. U kunt voor meer informatie over indoor paintball contact opnemen. Direct reserveren is natuurlijk ook mogelijk.

Wist u dat u bij Paintball Hillegom ook terecht kunt voor als je wil lasergamen op een kinderfeestje

Arrangement aanvragenLasergamen kinderfeestje