Karten kinderfeestje

Karten als kinderfeestje is natuurlijk al enorm gaaf. Maar wij bieden iets wat het kinderfeestje nog veel stoerder en leuker maakt. Wij bieden namelijk niet zomaar karts, maar 100% elektrische karts!

Deze vorm van karten noemen wij de Crazy Karts. Met het gepatenteerde driftsysteem, zorgt het voor een unieke ervaring.

Ze zijn uitermate geschikt voor kinderen, wat karten als kinderfeestje enorm bijzonder maakt.

 

Karten kinderfeestje bij Crazy Carts

Karten als kinderfeestje doet u bij Indoor Paintball Hillegom. We bieden een aantrekkelijke prijs, waardoor u er niet omheen kunt om deze fantastische ervaring voor de kinderen voorbij te laten gaan. De unieke en leuk ingerichte baan zorgt ervoor dat kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Kart arrangementen voor kinderen

Een belevenis die kinderen nooit meer zullen vergeten en waar nog lang over gesproken zal worden!

Uiteraard bieden we het karten als kinderfeestje zowel apart als arrangement. We bieden ook de mogelijkheid om het kinderfeestje uit te breiden. Zo kunt u bij ons terecht voor nog veel meer leuke dingen als, kinderpaintball, lasergamen of pijl en boog schieten. Met alle opties wordt het kinderfeestje pas echt compleet!

 

Informatie karten kinderfeestje

karten voor kinderenVoor vragen of meer informatie over het karten als kinderfeestje, de uitgebreide mogelijkheden of het arrangement kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u een uitgebreid antwoord te geven.

Waar wacht u nog op?

Kom karten met het kinderfeestje bij onze unieke baan en karts! Neem contact met ons op om het kinderfeestje in te plannen!