Karten met kinderen

U wilt graag karten met kinderen? Of bent u op zoek naar de mogelijkheden voor duo karten? Dat kan bij Indoor Paintball Hillegom! Wij bieden u een nieuwe vorm van karten aan; 100% elektrisch karten! Deze Crazy Karts’ zorgen dankzij het gepatenteerde driftsysteem voor een unieke ervaring!

Deze ‘Crazy Karts’ zijn ideaal als u wilt karten met kinderen en tevens perfect in te zetten bij een kinderpartijtje! Benieuwd naar de mogelijkheden van karten met kinderen bij Indoor Paintball Hillegom? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden bespreken

 

 

Karten met kinderen bij Indoor Paintball Hillegom

Karten met kinderen doet u bij Indoor Paintball Hillegom! Tegen een zeer aantrekkelijke prijs maken de kinderen kennis met ons elektrische kartsysteem. Onze unieke baan en de elektrische ‘Crazy Karts’ zorgen voor een onvergetelijke dag.

Kinder karting in onze ‘Crazy Karts’ is een geweldige ervaring en perfect voor een uitje of kinderfeestje met de kinderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van karten met kinderen bij Indoor Paintball Hillegom? Kom een kijkje nemen en race direct mee!

Ook een combinatie tussen karten, lasergamen, paintball of pijl en boog schieten is mogelijk!

 

Vragen over karten met kinderen

Heeft u nog vragen over karten met kinderen bij Indoor Paintball Hillegom? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden van onze ‘Crazy Karts’. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06 553 865 44. Voor kinder karting moet u bij Indoor Paintball Hillegom zijn!

 

Arrangement aanvragen