Crazy Karts XL

Heb jij het in je om de nieuwe Max Verstappen te worden? Veilig scheuren over onze kartbaan in Hillegom. Het karten in Nederland is gigantisch populair geworden onder de jeugd. Bij het karten is het naast de strijd tegen je vriendjes en vriendinnetjes ook de strijd tegen de klok.

Maak kennis met onze CRAZY KART XL! Een Elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften!!

Race met je vriendjes en vriendinnetjes over onze vernieuwde en snelle kartbaan en win de race. Deze Crazy Karts XL zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en daarom veilig in gebruik.

Nu denken jullie wat is driften! Driften is met een auto dwars maar wel gecontroleerd door een bocht scheuren. Dit zie je vaak in films en natuurlijk op het circuit. Een te gekke ervaring!

Crazy karting is niet te vergelijken met het gewone karten zoals bij veel kartbanen in Nederland!

 

Karten vanaf 8 jaar tijdens een stoer kinderfeestje!

Wij zijn de eerste met een indoor Crazy Kartbaan. Kinderen vanaf vanaf 8 jaar (110 cm) mogen al van deze karts gebruik maken. Ideaal voor een stoer en snel kinderfeestje.

Crazy Karten is ook te combineren met onze andere activiteiten. Zo hebben wij voor u verschillende arrangementen samengesteld voor aantrekkelijke prijzen.

Combineer je feestje en kom Crazy Karten en  lasergamen  of lekker paintballen met na afloop een lekker patatje die voor onze jonge helden klaar staat met een heerlijk koel glaasje limonade.

 

RESERVEER UW ARRANGEMENT

Klanten vonden ons via:

Crazy kart, Elektrisch karten, Indoor kinderfeestjeKarten met kinderen, Kinder karten, coole kinderfeestjes, karten kinderfeestje, kinderpartijtje Hillegom

 

Karten voor kinderen

Voor alle ouders die toch op hun gemak nog even willen kijken waar die kids dan zoal in komen te rijden op de baan hebben we het onderstaande filmpje gemaakt. Crazy karting voor kinderen in onze prachtige indoor hal in Zuid Holland tevens dichtbij Noord-Holland.