Crazy Karts XL

Maak kennis met onze CRAZY KART XL!! Een Elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften!! Race met je vriendjes en vriendinnetjes over onze vernieuwde en snelle kartbaan en win de race. Deze Crazy Karts XL zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en daarom veilig in gebruik.

Nu denken jullie wat is driften! Driften is met een auto dwars maar wel gecontroleerd door een bocht scheuren. Dit zie je vaak in films en natuurlijk op het circuit. Een te gekke ervaring!

Crazy Karten is niet te vergelijken met het gewone karten zoals bij veel kartbanen in Nederland! Wij zijn de eerste met een indoor Crazy Kartbaan. Kinderen vanaf vanaf 8 jaar (110 cm) mogen al van deze karts gebruik maken. Ideaal voor een stoer en snel kinderfeestje.

Crazy Karten is ook te combineren met onze andere activiteiten. Zo hebben wij voor u verschillende arrangementen samengesteld voor aantrekkelijke prijzen.

Combineer je feestje en kom Crazy Karten, paintballen, lasergamen en lekker een patatje eten!
 
RESERVEER UW ARRANGEMENT
 
Klanten vonden ons via: Crazy kartElektrisch kartenIndoor kinderfeestjeKarten met kinderenKinder karten, coole kinderfeestjes, karten kinderfeestje, kinderpartijtje Hillegom