Kids paintball

Proeven van het echte werk! Dat is wat de kinderen bij ons in het grootste indoor paintballcentrum van de BeNeLux kunnen doen. Bij kids paintball krijgen alle kinderen voor de veiligheid een overall aan en een masker op.

kinder paintball

Om eventuele blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk.

Door het kinderpaintball geweer worden de balletjes met een lagere snelheid naar elkaar geschoten, maar de beleving blijft absoluut hetzelfde.

Arrangement aanvragen

 

 

 

Paintballen kinderfeestje

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintballveld van de Benelux met maar liefst 4500 m2 aan speelveld.  Dat moet een gigantisch feest gaan worden toch?

kinder paintball

Kinderpaintball is voor de kleinste ‘warriors’ een perfecte manier om hun energie kwijt te raken. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes door ons speelveld denderen, waarbij ze na afloop nog even gezellig kunnen nagenieten van een hapje en een frisdrankje. Het is de perfecte invulling voor een actief en avontuurlijk kinderfeestje.

Het paintballen met een kinderfeestje kan op elke dag van de week en de paintball leeftijd is vanaf 8 jaar. Op drukke dagen is de kans aanwezig dat de kids samen met een andere groep van dezelfde leeftijd spelen ! Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom en ligt centraal aan de bovenkant van Zuid-Holland. Het is slecht 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Bent u de opzoek naar een sportieve invulling van uw kinderfeestje dan hebben wij de oplossing.

Bekijk prijslijst

 

 

 

Kinderfeestje met een Limousine

Jouw paintball kinderfeestje kun je helemaal afmaken door gebracht en gehaald te worden met een limousine die helemaal is omgebouwd tot leger limo.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Gratis uitnodiging kinderpartijtje

Weet je nog niet hoe jij je vrienden moet uitnodigen voor een cool paintball feestje bij Paintball Hillegom. Download dan gratis onze kinderpartijtjes paintball uitnodiging!

uitnodiging kinderfeestje

Klik op deze link om het bestand te downloaden als foto

Klik op deze link om het bestand te downloaden als PDF Document

Klik op deze link om het bestand te downloaden als Word document

uitnodiging kinderfeestje

klik op deze link om het bestand te downloaden

Paintball Filmpje!

Combinatie van activiteiten ook mogelijk

Vind je het leuk om voor de kids naast het paintballen ook nog iets anders te organiseren?

Lasergamen, elektrisch karten of pijl en boogschieten behoren ook allemaal tot de mogelijkheden.

Laat gerust even weten welke combinatie je in gedachte hebt en dan kijken we of we in goed overleg deze combinatie kunnen bewerkstelligen.

Arrangement aanvragen