Kids paintball

Wij bieden kids paintball aan. Uw kids kunnen bij ons proeven van het echte werk. Bij kids paintball krijgen alle kinderen voor de veiligheid een overall aan en een masker op. Om eventuele blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk. Door het kinder paintball geweer worden de paintballs met minder snelheid naar elkaar geschoten maar de beleving blijft absoluut hetzelfde.

Arrangement aanvragen
 

Paintballen kinderfeestje

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintballveld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld.  Kids Paintball kan ook ingezet worden bij een kinderfeestje. Kids Paintball is een echte uitdaging waar nog lang over na gepraat zal worden. Het paintballen met een kinderfeestje kan op elke dag van de week en de paintball leeftijd is vanaf 8 jaar. Op drukke dagen is de kans aanwezig dat de kids samen met een andere groep van dezelfde leeftijd spelen !

Bekijk prijslijst
 

Limousine

jou feestje helemaal afmaken door gebracht en gehaald te worden met een limousine helemaal omgebouwd tot leger limo.

informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Gratis uitnodiging kinderpartijtje

Weet je nog niet hoe jij je vrienden moet uitnodigen voor een cool paintball feestje bij Paintball Hillegom. Download dan gratis onze kinderpartijtjes paintball uitnodiging!

uitnodiging-4-0

Klik op deze link om het bestand te downloaden als foto

Klik op deze link om het bestand te downloaden als PDF Document

Klik op deze link om het bestand te downloaden als Word document

klik op deze link om het bestand te downloaden

Fimpje!