Kinder karten

U wilt met uw zoon of dochter kinder karten? Dat kan! Indoor Paintball Hillegom biedt u een nieuwe vorm van kinder karten aan, de zogenaamde Crazy Karts. Deze karts zijn 100% elektrisch en zorgen dankzij het gepatenteerde driftsysteem voor een unieke ervaring! Ideaal om als kinderpartijtje in Hillegom te gaan doen!

Benieuwd naar kinder karten bij Indoor Paintball Hillegom? Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Kinder karten bij Indoor Paintball Hillegom

Bij Indoor Paintball Hillegom kunnen uw kinderen tegen een zeer aantrekkelijke prijs racen met onze speciale crazy karts! De vernieuwde baan en het unieke kartsysteem zorgen voor een dag die men nog lang zal herinneren. Kinder karten in onze Crazy Karts is een ervaring die uw kinderen mee moeten maken!

Benieuwd naar de elektrische crazy kart? Of wilt u de mogelijkheden weten voor een kinderpartijtje in Hillegom? Kom een kijkje nemen en race direct mee! Kinder karten is ideaal te combineren met paintball of pijl en boog schieten!

 

Vragen over kinder karten?

Heeft u nog vragen over kinder karten bij Indoor Paintball Hillegom? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06 553 865 44.

Een onvergetelijke dag karten doet u bij Indoor Paintball Hillegom!