Kinderfeestje karten

crazy-kartWat is er leuker dan karten op een kinderfeestje?

Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes racen met onze ‘Crazy Karts’. Dit zijn elektrische kinderkarts die ideaal zijn om lekker mee te racen en te driften.

Recent heeft Paintball Hillegom haar baan vernieuwd, waardoor een karten tijdens een kinderfeestje nu nog leuker is. Crazy Cart onderscheidt zich ook van andere kartbanen in Nederland. Wij zijn namelijk de 1e indoor kartbaan met elektrische karts.

Een kinderfeestje karten is mogelijk met kinderen vanaf 8 jaar.

Tevens is een indoor kinderfeestje karten prima te combineren met een lekker hapje eten en eventueel zelfs paintballen op ons indoor paintball veld. Ook bieden wij arrangementen om te lasergamen tijdens een kinderfeestje en meer.

Kortom, Paintball Hillegom is dé plek voor leuke kinderfeestjes.

Meer weten over een kinderfeestje karten of één van de andere mogelijkheden? Neem contact op.

Contact

 

 

Leuke kinderfeestjes

Kinderfeestjes moeten altijd zo gezellig mogelijk ingevuld worden, dat weten wij als geen ander. Bij Paintball Hillegom bent u aan het juiste adres voor leuke kinderfeestjes. Met natuurlijk het kinderfeestje karten hebben de kids een uitstekende beleving en vooral veel plezier.

Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar om de kinderen een fantastische tijd te laten beleven. De leuke kinderfeestjes moeten veel plezier en vermaak bieden én nog lang herinnert worden. Wij maken dit voor u mogelijk.

U kan dit tevens combineren met andere leuke activiteiten.

Wij bieden u hierin de mogelijkheid van arrangementen voor leuke kinderfeestjes af te nemen, waarbij meerdere onderdelen voorbij komen.

Denk aan paintballen voor kinderen, lasergamen enzovoort. Ook kan u ervoor kiezen het kinderfeestje af te sluiten met een hapje eten.

Paintball Hillegom, uw adres voor een kinderfeestje karten en allerlei andere spectaculaire evenementen. Voor jong en oud.

Arrangement aanvragen