Kinderfeestje karten

crazy-kartWat is er leuker dan karten op een kinderfeestje?

Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes racen met onze ‘Crazy Karts’. Dit zijn elektrische kinderkarts die ideaal zijn om lekker mee te racen en te driften.

Recent heeft Paintball Hillegom haar baan vernieuwd, waardoor een karten tijdens een kinderfeestje nu nog leuker is. Crazy Cart onderscheidt zich ook van andere kartbanen in Nederland. Wij zijn namelijk de 1e indoor kartbaan met elektrische karts.

Een kinderfeestje karten is mogelijk met kinderen vanaf 8 jaar.

Tevens is een indoor kinderfeestje karten prima te combineren met een lekker hapje eten en eventueel zelfs paintballen op ons indoor paintball veld. Ook bieden wij arrangementen om te lasergamen tijdens een kinderfeestje en meer.

Kortom, Paintball Hillegom is dé plek voor leuke kinderfeestjes.

Meer weten over een kinderfeestje karten of één van de andere mogelijkheden? Neem contact op.

Contact

 

 

Leuke kinderfeestjes

Kinderfeestjes moeten altijd zo gezellig mogelijk ingevuld worden, dat weten wij als geen ander. Bij Paintball Hillegom bent u aan het juiste adres voor leuke kinderfeestjes. Met natuurlijk het kinderfeestje karten hebben de kids een uitstekende beleving en vooral veel plezier.

Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar om de kinderen een fantastische tijd te laten beleven. De leuke kinderfeestjes moeten veel plezier en vermaak bieden én nog lang herinnert worden. Wij maken dit voor u mogelijk.

U kan dit tevens combineren met andere leuke activiteiten.

Wij bieden u hierin de mogelijkheid van arrangementen voor leuke kinderfeestjes af te nemen, waarbij meerdere onderdelen voorbij komen.

Denk aan paintballen voor kinderen, lasergamen enzovoort. Ook kan u ervoor kiezen het kinderfeestje af te sluiten met een hapje eten.

Paintball Hillegom, uw adres voor een kinderfeestje karten en allerlei andere spectaculaire evenementen. Voor jong en oud.

Arrangement aanvragen

 

 

Kosten kinderfeestje karten

Bij paintball Hillegom zijn we er van bewust dat het leuk moet zijn voor de kinderen maar het moet wel betaalbaar blijven. We hebben daarom drie arrangementen voor u gemaakt. Heeft u iets anders in gedachten ?

ARRANGEMENT M

Met onze Crazy Karts kan je racen en driften en brengt je adrenaline niveau tot het maximum.

Natuurlijk is veiligheid prioriteit één! In ons 1e arrangement kan je al:

  • 1 heat Crazy Karten voor € 7,95
  • 2 heats voor € 15,95
  • 3 heats voor € 20,95 (voor het geval je er echt geen genoeg van kan krijgen)

ARRANGEMENT L

Is Crazy Karten alleen niet genoeg en zoek je nog meer spanning en sensatie? Kom dan gezellig één heat Crazy Karten en daarna één sessie lasergamen in ons spannende lasergame doolhof. Eén heat Crazy Karten duurt 10 minuten en een sessie lasergamen 15 minuten. In de tussentijd kan er natuurlijk genoten worden van een lekker drankje en/of snack in onze gezellig kantine.

Dit Crazy Kart L arrangement kost: € 17.95,- (minimaal 8 personen, 8 tot 14 jaar, excl. drank & snacks)

Crazy Karts Arrangement XL

Wil je tot het uiterste gaan en maximaal genieten van wat wij jou bij Paintball Hillegom te bieden hebben. Kies dan voor het Crazy Kart Arrangement XL.

Dit arrangement biedt één heat Crazy Karten met daarna een sessie lasergamen in ons zinderende doolhof en om de spanning nog wat op te voeren sluiten we af met 45 minuten paintballen incl. 50 balletjes p.p. in het grootste indoor speelveld van de BeNeLux.

Om tussendoor een beetje op adem te komen bieden we in de 2 pauzes een glaasje limo aan in onze kantine met uitzicht op ons paintball veld.

Dit allemaal bieden wij aan voor € 30,95 (minimaal 8 personen, 8 – 14 jaar)

Zit uw ideale arrangement er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Contact