Kinderpaintball

KinderpaintballEen dagje kinderpaintball in de planning? Dan bent u bij Indoor Paintball Hillegom aan het juiste adres! Wij bieden het grootste indoor paintballveld van de hele Benelux! Benieuwd of paintball iets voor u en uw kids is?

Kinderpaintball kunt u bij ons combineren met lasergamen, karts, boogschieten en natuurlijk met een lekkere snack en een glas limonade. Dit alles onder één dak! Bekijk onze mogelijkheden en arrangementen in combinatie met kinderpaintball.

Reserveer al vanaf €14,50

Kinderpaintball bij Indoor Paintball Hillegom

Wanneer u zoekt naar een locatie voor paintball voor kinderen bent u bij Indoor Paintball Hillegom aan het juiste adres. Wij bieden een speelveld van ruim 3500 m2 en hebben daarmee het grootste speelveld van de Benelux! Speciaal voor kinderen bieden wij Kids Paintball aan. Met deze vorm van paintball kunnen kinderen proeven van het echte werk met special effects zoals rook, licht en geluid.

Bij paintball voor kids krijgt iedereen voor de veiligheid een overall aan en een masker op.

Om eventuele blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk.

 

Kinderpaintball speelveld

Ons speelveld onderscheidt zich door het complete speeldorp. Of het nu gaat om een kasteel of kerk, een chinees restaurant of een kerkhof, u kunt het zich niet bedenken maar het is er. De opbouw van ons speelveld zorgt voor een ervaring als nooit te voren.

Kinderpaintball is ideaal als kinderfeestje of uitje op een vrije dag. Benieuwd naar kinderpaintball? Kom eens langs en proef de sfeer!

Indoor Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom.

Route

Vragen over kinderpaintball?

Heeft u nog vragen over kinderpaintball? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06-55386544 of via ons online contact formulier.
Voor kinderpaintball moet u bij Indoor Paintball Hillegom zijn!

Neem contact op

Kinderpaintball

 

 

Klanten vonden ons via: leuk bedrijfsuitje, origineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom