Kinderpartijtje Hillegom

Wanneer u op zoek bent naar een uniek en enorm leuk kinderpartijtje in Hillegom, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Indoor Paintball Hillegom kunt u namelijk terecht voor kinder paintball, lasergamen, elektrische crazy karts en pijl en boog schieten. Het kan allemaal gecombineerd worden, maar ook apart geboekt worden. De kinderen hebben dus met hun kinderpartijtje in Hillegom gegarandeerd een geweldige dag!

 

Kinderpartijtje Hillegom bij Paintball City Hillegom

Om het kinderpartijtje in Hillegom helemaal geweldig te maken is er de mogelijkheid om voor een arrangement te kiezen. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken en zullen een fantastische dag beleven.

Het lasergamen, de crazy karts, het paintballen en het pijl en boog schieten is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Diverse licht- en speciale effecten op het paintball en lasergame veld zorgen voor een fantastische sfeer en een onvergetelijke ervaring.

Buiten deze enorm leuke activiteiten om hebben wij ook een onwijs gezellige feesthal. Deze feesthal is voorzien van licht- en geluidseffecten en er is zelfs de mogelijkheid dat er een DJ draait! Hierdoor wordt het kinderpartijtje in Hillegom pas echt feestelijk afgesloten!

 

Informatie kinderpartijtje Hillegom

Voor vragen over de mogelijkheden of eventuele andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om u uitgebreid antwoord te geven.

Bent u overtuigd van onze enorm leuke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, om een datum te prikken! We staan te springen om het feestje tot een onvergetelijke dag te maken!