Lasergame

lasergamenLasergamen in een fascinerend en spectaculaire doolhof van maar liefst 800 vierkante meter. Dit is de plek waar jong en oud elkaar uitdagen. Waar de jongste van de familie van de oudste kunnen winnen, door op een strategische manier je tegenstanders te besluipen en toe te slaan wanneer dit het beste uitkomt.

Waarom fascinerend en spectaculair? Nou, door de special effects die wij in ons lasergame speelveld verwerkt hebben zoals licht, flitsende lasers en hele toffe rook effecten. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, Zuid-Holland en biedt u de mogelijkheid om goedkoop te lasergamen.

 

Wie kroont zich tot ‘Laser Legend’ van het jaar?

Voor onze lasergame spelletjes hebben wij gekozen om voor onze lasergames dezelfde markers te gebruiken welke we voor paintball hanteren. Echter met een kleine aanpassing, de markers zijn voor lasergame voorzien van een zogenaamde laser tag.

Deze lasertag registreert zeer nauwkeurig of je geraakt bent door een andere speler. Na afloop van een game kun je op een score sheet zien wie de meeste hits heeft gemaakt en zich mag kronen tot ‘Laser Legend’ van het jaar!

Ben je om en kan je niet wachten om dit te ervaren? Reserveer dan direct!

Arrangement aanvragen

 

 

Lasergamen voor kinderen

LasergamenTevens bieden wij de mogelijkheid voor kinder lasergamen. Hierbij zijn de lasergame spelletjes gericht op kinderen van verschillende leeftijden. Tijdens de kinder lasergame kunnen ze proeven van het echte werk. Een spannend kinderfeestje waar kinderen nog lang over zullen praten.

Ze gaan op pad in ons spannend doolhof met verrassende facetten en kunnen strijden tegen vriendjes en vriendinnetjes tijdens een spannend potje kinder lasergame.

Onze prijslijst bekijken

 

 

Lasergame Filmpje

 

 

Tijd voor ontspanning na het lasergamen 

Uitgeput? Trofee bemachtigd? Tijd om even bij te komen niet waar? Hapje, drankje en nog even met z’n allen natafelen. Even die highlights eruit pikken met vrienden, familie of collega’s. Naast dat je bij ons kunt lasergamen bieden we ook arrangementen aan om activiteiten te combineren met elkaar. Ga je gezellig met het bedrijf op stap? Of wil een van je vrienden of vriendinnen nog even genieten van het vrijgezellen leven totdat hij of zij straks ja zegt?

Laat het ons gerust weten. Bespreken we de mogelijkheden en passen we het programma op maat aan op jullie wensen.

Arrangement aanvragen

 

 

Lasergame ervaringen bij Paintball Hillegom

Jeanine Akke (5/5)

“Super leuke locatie voor paintball en lasergamen ook voor kinderen.”

Josje van der niet  (5/5)

“Zeker aan te raden! We zijn gaan lasergamen met het gezin en het was echt top! Enthousiasme van de eigenaar was super waardoor ook onze jongste van 4 het helemaal leuk had.”

Patricia van Veen (5/5)

“Helemaal leuk!! Met de kids wezen lasergame die vinden het geweldig!! We komen zeker nog een keer terug.”

Bekijk hier andere recensie van Paintball Hillegom

Google mijn bedrijf Facebook review