Lasergame

lasergamenKom lasergamen in ons fascinerende en spectaculaire doolhof van ruim 800 m2!

Waarom fascinerend en spectaculair? Nou, door de special effects die wij in ons lasergame speelveld verwerkt hebben zoals licht, laser en rook effecten. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, Zuid-Holland en biedt u de mogelijkheid om goedkoop te lasergamen.

Voor onze lasergame spelletjes hebben wij gekozen om voor onze lasergames dezelfde markers te gebruiken welke we voor paintball hanteren. Echter met een kleine aanpassing, de markers zijn voor lasergame voorzien van een zogenaamde laser tag.

Deze laser tag registreert zeer nauwkeurig of je geraakt bent door een andere speler. Na afloop van een game kun je op een score sheet zien wie de meeste hits heeft gemaakt!

Ben je om en kan je niet wachten om dit te ervaren? Reserveer dan direct!

Arrangement aanvragen

 

 

Lasergamen voor kinderen

LasergamenTevens bieden wij de mogelijkheid voor kinder lasergamen. Hierbij zijn de lasergame spelletjes gericht op kinderen van verschillende leeftijden. Tijdens de kinder lasergame kunnen ze proeven van het echte werk. Een spannend kinderfeestje waar kinderen nog lang over zullen praten.

Ze gaan op pad in ons spannend doolhof met verrassende facetten en kunnen strijden tegen vriendjes en vriendinnetjes tijdens een spannend potje kinder lasergame.

Onze prijslijst bekijken

 

 

Lasergame Filmpje