Lasergamen kinderfeestje

lasergameLasergamen met je kinderfeestje is absoluut scoren bij je vrienden! Een leuk middagje uit voor jong en oud! Paintball Hillegom is de plek voor een lasergamen kinderfeestje. Een kinderfeestje in het teken van lasergamen zorgt voor veel spanning, plezier en mooie verhalen! Het wordt namelijk echt een actief en avontuurlijk kinderfeestje.

Een lasergamen kinderfeestje is uitstekend mogelijk bij Paintball Hillegom waarbij de spelletjes gericht zijn op de kinderen. De kinderen krijgen tijdens het kinderfeestje lasergamen te maken met het echte werk in een spannend doolhof waar de spanning vanaf druipt inclusief allerlei special effects.

Echter is het spelvariant aangepast op de leeftijd van de kinderen. Lasergamen biedt plezier, een mooie ervaring en een belevenis die ze niet snel vergeten. Je kan het lasergamen  tevens combineren met onze andere indoor activiteiten zoals bijvoorbeeld Crazy Karts.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Contact

 

 

 

Wij maken je kinderpartijtje compleet

lasergamenBij Paintball Hillegom kun je, je eigen lasergame indoor kinderfeestje helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kan je lasergamen combineren met paintballen, Crazy Karts en/of boogschieten. Zo kunnen we zelfs een ritje in een echte tank voor jou en je vrienden organiseren.

Voor lasergamen en de overige activiteiten is energie nodig. Dus ook daaraan is gedacht. Zo bestaat de mogelijkheid om je kinderfeestje uit te breiden met een lekker kindermenu welke bestaat uit een patatje, een snack, limo en een kinder ijsje.

Kortom bij Paintball Hillegom wordt je kinderfeestje tot in de puntjes verzorgt.

Zelfs aan de vaders en moeders is gedacht. Want ook voor hen is het natuurlijk een feestje.

Wil je zelf een lasergamen kinderpartijtje samen stellen neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier. Tevens kun je direct reserveren via ons uitgebreide reserveringsformulier

Direct reserveren

 

 

 

Laserschieten

Met lasergamen worden alle deelnemers voorzien van een harnas die kan registreren of deze geraakt wordt door een andere deelnemer met een laserpistool.

Bij het laserschieten draait het natuurlijk om zoveel mogelijk andere deelnemers te raken voor de beste score.

Wie uiteindelijk bij het lasergamen de meeste keren raak heeft geschoten is dan de winnaar.

Bij Paintball Hillegom kun je terecht voor een groot speelveld voor diverse lasergame spelletjes voor jong en oud. Een lasergame kinderfeestje is één van de opties, maar ook ben je bij ons welkom met een vriendengroep, voor een bedrijfsuitje en nog veel meer leuke activiteiten.

Laserschieten is een prachtige ervaring voor jong en oud. Door het grote en creatief ingevulde speelveld bij Paintball Hillegom, zal het lasergamen altijd voor goed vermaak zorgen. Wij bieden u de optie om direct te reserveren. U kunt ook contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangement aanvragen