Lasergamen Zuid-Holland

lasergamen zuid hollandLasergamen Zuid-Holland, dan moet u bij Paintball Hillegom zijn. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom en is daarmee uw adres voor lasergamen in Zuid-Holland. Wij bieden de grootste indoor lasergame arena van de Benelux met meer dan 4000 vierkante meter aan speelveld. Dit zorgt voor de ultieme beleving met lasergamen.

Wij houden voor u de prijs bij het lasergamen Zuid Holland aantrekkelijk, waardoor u graag bij ons langskomt. Aantrekkelijke tarieven, een enorme indoor speelhal en natuurlijk een creatief ingevuld veld, zodat het voor de beste ervaring zorgt.

Naast dat u bij ons in Zuid-Holland kan lasergamen, kunt u bij ons ook terecht als u wilt lasergamen in Noord-Holland. Bij Paintball Hillegom is gegarandeerd een plezier voor jong en oud. Wij bieden verschillende arrangementen aan, dus er zit ook voor u ongetwijfeld een aantrekkelijk aanbod tussen. Voor vriendengroepen, voor verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en natuurlijk ook bedrijfsuitjes.

Meer informatie over lasergamen Zuid Holland bij Paintball Hillegom? Neem vandaag nog contact op of bekijk onze arrangementen.

Contact Arrangementen

 

Ultieme lasergame Zuid-Holland

indoor lasergamenDe ultieme lasergame beleven in Zuid Holland? Dat doet u bij Paintball Hillegom, uw adres voor indoor lasergamen en paintballen.

Wij beloven u de ultieme lasergame Zuid Holland doordat wij over een zeer grote ruimte beschikken vol met obstakels en verdiepingen, waardoor het ‘gevaar’ aan alle kanten loert. Dit zorgt natuurlijk voor een optimale spanning en dus veel plezier.

De lasergame Zuid Holland bij Paintball Hillegom wordt daarbij ondersteund met sfeermakende geluids- en lichteffecten. Kortom, de ultieme lasergame belevenis in Zuid Holland ervaart u bij Paintball Hillegom.

U kunt gelijk een afspraak maken voor een leuke dag lasergamen in Zuid Holland bij Paintball Hillegom. Wij maken het u gemakkelijk met een speciale reserveringspagina, waarmee u in een mum van tijd uw reservering in orde maakt.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een spannend potje lasergamen in Zuid Holland. Ook voor leuke kinderfeestjes.

Arrangement aanvragen

 

Lasergamen ervaringen bij Paintball Hillegom

 

Jeanine Akke (5/5)

“Super leuke locatie voor paintball en lasergamen ook voor kinderen.”

Josje van der niet  (5/5)

“Zeker aan te raden! We zijn gaan lasergamen met het gezin en het was echt top! Enthousiasme van de eigenaar was super waardoor ook onze jongste van 4 het helemaal leuk had.”

Patricia van Veen (5/5)

“Helemaal leuk!! Met de kids wezen lasergame die vinden het geweldig!! We komen zeker nog een keer terug.”

Bekijk hier andere recensie van Paintball Hillegom

Google mijn bedrijf Facebook review