Leuk bedrijfsuitje

leuk bedrijfsuitjePaintball Hillegom is in de jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten, zeker voor een leuk bedrijfsuitje. U kunt bij ons dan ook terecht voor gezellige indoor activiteiten voor uw leuke bedrijfsuitje, welke overigens goed ingezet kunnen worden als teambuilding.  Denk hierbij aan paintball, lasergame, luchtbuksschieten, etc… Tevens zorgen we voor een top service, lekkere tussendoortjes en veel spelplezier.

Arrangement aanvragen
 

Wat kunt u verwachten?

Ons Paintball Centrum is overdekt. Dus weersomstandigheden hebben geen invloed waardoor het leuke bedrijfsuitje altijd kan plaatsvinden. We bieden de mogelijkheid om op elk moment van de dag te spelen, ook ’s nachts kunt u bij ons terecht. Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten krijgt het bedrijfsuitje een extra dimensie! Binnen ons uitdagende speelveld kunt u uw slag slaan. Volop genieten en gaan voor de overwinning!

Wat zijn de mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje?

We bieden diverse mogelijkheden en arrangementen om een leuk bedrijfsuitje samen te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen te komen paintballen maar kunt u het bedrijfsuitje ook uitbreiden met onze overige indooractiviteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met een buffet en/of vergadering of misschien een andere activiteit zoals bijvoorbeeld lasergamen of boogschieten. Uw wensen staan voorop en samen met u zorgen we ervoor dat de dag aan niets ontbreekt.

Wanneer u contact met ons opneemt staan wij met een enthousiast en professioneel team voor u klaar om een leuk bedrijfsuitje in te plannen. Wij hebben er zin in..

Mogelijkheden bespreken
 

Een leuk bedrijfsuitje plannen

Wanneer u een leuk bedrijfsuitje organiseert, wilt u goed voor de dag komen. Iets wat nog niet is gedaan en waar iedereen nog lang over praat. Met een origineel, leuk en spannend bedrijfsuitje leert u elkaar beter kennen. Ons speelveld voorziet u van diverse missies en opdrachten. U en uw collega’s worden hierdoor uitgedaagd om met elkaar samen te werken wat de teambuilding bevorderd.

Uitbreidingen voor een origineel bedrijfsuitje

Buiten het paintballen om kunt u bij ons ook terecht voor lasergamen, boogschieten, luchtbuks schieten en Crazy Karts. Kortom wij bieden een uitgebreid programma aan indoor activiteiten.  Een origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom wordt een beleving waar nog lang over na gepraat wordt. Met zijn allen op pad en missies en opdrachten oplossen. Durven jullie het aan?

Voor het bespreken van de mogelijkheden of het direct maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen!

Leuk bedrijfsuitje

Neem contact op
 
 
Klanten vonden ons via: Kinderpaintballorigineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom