Leuk bedrijfsuitje

leuk bedrijfsuitjePaintball Hillegom is in de jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten, zeker voor een leuk bedrijfsuitje.

U kunt bij ons dan ook terecht voor gezellige indoor activiteiten voor uw leuke bedrijfsuitje, welke overigens goed ingezet kunnen worden als teambuilding.  Denk hierbij aan paintball, lasergame, luchtbuksschieten. Tevens zorgen we voor een top service, lekkere tussendoortjes en veel spelplezier.

Om het bedrijfsuitje met een klapper af te ronden kunt u bij ons ook nog terecht voor een feest. Wij hebben een eigen feestzaal tot onze beschikking welke u naar wens mag invullen.

Arrangement aanvragen

 

 

Wat kunt u verwachten van een bedrijfsuitje?

Leuk bedrijfsuitje
Ons Paintball Centrum is overdekt. Dus weersomstandigheden hebben geen invloed waardoor het leuke bedrijfsuitje altijd kan plaatsvinden. We bieden de mogelijkheid om op elk moment van de dag te spelen, ook ’s nachts kunt u bij ons terecht. Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten krijgt uw bedrijfsuitje een extra dimensie! Binnen ons uitdagende speelveld kunt u uw slag slaan. Volop genieten en gaan voor de overwinning!

We bieden diverse mogelijkheden en arrangementen om een leuk bedrijfsuitje samen te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen te komen paintballen maar kunt u het bedrijfsuitje ook uitbreiden met onze overige indoor activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met een buffet en/of vergadering of misschien een andere activiteit zoals bijvoorbeeld lasergamen of boogschieten.

Uw wensen staan voorop en samen met u zorgen we ervoor dat de dag aan niets ontbreekt.

Wanneer u contact met ons opneemt staan wij met een enthousiast en professioneel team voor u klaar om een leuk bedrijfsuitje in te plannen. Wij hebben er zin in..

Mogelijkheden bespreken

 

 

Een leuk bedrijfsuitje plannen

Wanneer u een leuk bedrijfsuitje organiseert, wilt u goed voor de dag komen. Iets wat nog niet is gedaan en waar iedereen nog lang over praat. Met een origineel, leuk en spannend bedrijfsuitje leert u elkaar beter kennen. Ons speelveld voorziet u van diverse missies en opdrachten. U en uw collega’s worden hierdoor uitgedaagd om met elkaar samen te werken wat de teambuilding bevorderd.

 

Uitbreidingen voor een origineel bedrijfsuitje

Buiten het paintballen om kunt u bij ons ook terecht voor lasergamen, boogschieten, luchtbuks schieten en Crazy Karts. Kortom wij bieden een uitgebreid programma aan indoor activiteiten.  Een origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom wordt een beleving waar nog lang over gepraat wordt. Met zijn allen op pad en missies en opdrachten oplossen. Durven jullie het aan?

Voor het bespreken van de mogelijkheden of het direct maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen!

Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via:

Kinderpaintballorigineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom