Leuk bedrijfsuitje

Leuk bedrijfsuitje

Leuk bedrijfsuitje

Paintball City Hillegom is in de jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten.
U kunt bij ons dan ook terecht voor uitstekende faciliteiten voor uw leuke bedrijfsuitje, tevens zorgen we voor een top service. Een leuk bedrijfsuitje bestaat uit lachen, gieren en brullen. Maar zeker is samenwerken ook van belang. Binnen ons uitdagende speelveld kunt u uw slag slaan. Volop genieten en gaan voor de overwinning!

Arrangement aanvragen

Wat kunt u verwachten?

Ons paintball centrum is overdekt, waardoor het leuke bedrijfsuitje altijd kan plaatsvinden. We bieden de mogelijkheid om op elk moment van de dag te spelen, ook ’s nachts kunt u bij ons terecht. Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten krijgt het bedrijfsuitje een extra gave allure!

Wat zijn de mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje?

We bieden diverse mogelijkheden en arrangementen om een leuk bedrijfsuitje te realiseren. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen te komen paintballen, maar kunt u het bedrijfsuitje ook uitbreiden. Bijvoorbeeld in combinatie met een buffet en/of vergadering of misschien een andere activiteit. Uw wensen staan voorop en samen met u zorgen we ervoor dat de dag aan niets ontbreekt.

Wanneer u contact met ons opneemt staan wij met een enthousiast en professioneel team voor u klaar om een leuk bedrijfsuitje in te plannen. Wij zijn er al klaar voor.. wanneer komt u gelegen?

Mogelijkheden bespreken

Een origineel bedrijfsuitje plannen

Wanneer u een bedrijfsuitje organiseert wilt u een origineel bedrijfsuitje plannen. Iets wat nog nooit is gedaan en waar iedereen nog lang over praat. Met een origineel bedrijfsuitje leert u elkaar beter kennen en ons speelveld voorziet u van diverse missies en opdrachten. U en uw collega’s worden hierdoor uitgedaagd om met elkaar samen te werken.

Uitbreidingen voor een origineel bedrijfsuitje

Buiten het paintballen om kunt u bij ons ook terecht voor lasergamen in Zuid-Holland. Een origineel bedrijfsuitje waar spanning en sensatie is. Het lasergamen in Zuid-Holland kan worden gedaan in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en bevinden ons in de nabijheid van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom.

Een origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom wordt een beleving waar nog lang over na gepraat wordt. Met zijn alle op pad en missies en opdrachten oplossen. Durven jullie het aan?

Voor het bespreken van de mogelijkheden of het direct maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen!

Leuk bedrijfsuitje

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintballorigineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom