Leuk bedrijfsuitje organiseren!

“The time has come!” Het is hoog tijd om die baas van je uit te gaan dagen tijdens een leuk bedrijfsuitje. Die vermoeiende manager uit te putten in onze arena en te laten zien dat er met jouw afdeling niet te sollen valt. Het is dus tijd voor een bedrijfsuitje paintball!

leuk bedrijfsuitje

Je hebt mazzel. We hebben namelijk iets groots voor jullie klaarstaan. Paintball Hillegom is met zijn gigantische paintball speelveld namelijk in de jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten. Personeelsleden van grote en kleine bedrijven liepen hier de deur uit met een blijvende herinnering en werden de volgende ochtend wakker met een klein katertje!

1 ding was echter helemaal gelukt en dat was dat het complete team een topdag heeft gehad met z’n allen. Als je na afloop van het evenement foto’s doorgestuurd krijgt van de dag/avond daarvoor, dan kunnen we met trots terugkijken op een geslaagde dag.

Naast het paintballen kun je bij ons ook terecht voor andere gezellige indoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje, welke overigens goed ingezet kunnen worden als teambuilding activiteiten.

Denk hierbij aan de volgende bedrijfsuitjes ideeën:

Zorgen jullie voor de gezelligheid? Dan zorgen wij voor een top service, lekkere tussendoortjes en veel spelplezier.

Om het bedrijfsuitje met een klapper af te ronden kun je bij ons ook nog terecht voor een volledig verzorgde barbecue en een geweldig  afsluitend feest. Wij hebben een eigen feestzaal tot onze beschikking welke je volledig naar wens mag komen invullen.

De polonaises zitten hier bij inbegrepen!

We denken graag met je mee en delen graag ideeën voor jouw personeelsuitje.

Arrangement aanvragen

 

 

Bij een leuk bedrijfsuitje staat teambuilding centraal!

Leuk bedrijfsuitje
Ons Paintball Centrum is overdekt. ‘The show must go on natuurlijk!’

Weersomstandigheden hebben geen invloed op het wel of niet doorgaan van de dag/avond, waardoor het leuke bedrijfsuitje altijd kan plaatsvinden. We bieden de mogelijkheid om op elk moment van de dag te spelen, zelfs ’s nachts kun je bij ons terecht. Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten krijgt je bedrijfsuitje een extra dimensie!

Binnen ons uitdagende speelveld kun je met z’n allen je slag slaan.

Volop genieten dus en na afloop de grootste trofee mee naar huis nemen natuurlijk!

We bieden diverse mogelijkheden en arrangementen om een onvergetelijk bedrijfsuitje samen te stellen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen te komen paintballen maar kun je het bedrijfsuitje ook uitbreiden met onze overige indoor activiteiten.

Bijvoorbeeld in combinatie met een buffet en/of vergadering of misschien een andere activiteit zoals bijvoorbeeld lasergamen of boogschieten.

 

Uw wensen staan voorop en samen met u zorgen we ervoor dat de dag aan niets ontbreekt.

Wanneer u contact met ons opneemt staan wij met een enthousiast en professioneel team voor u klaar om een leuk bedrijfsuitje in te plannen. Wij hebben er zin in..

Mogelijkheden bespreken

 

 

Ben jij de baas tijdens het personeelsuitje?

Wanneer je een origineel bedrijfsuitje organiseert, wil je na afloop mooie herinneringen meenemen naar kantoor en nog lang napraten met z’n allen. Met een origineel, leuk en spannend personeelsuitje leer je elkaar beter kennen en dat kan later misschien nog wel van pas komen.

Zodra jullie echter met de groepen onze arena binnenwandelen is het menens en is ’t tactische spel begonnen.

paintball activiteiten

Diverse missies en opdrachten met het team dienen te worden uitgevoerd. Jij en je collega’s worden hierdoor uitgedaagd om met elkaar samen te werken wat de teambuilding bevorderd.

 

Leuk personeelsuitje waar iedereen enthousiast op terugkijkt!

Buiten het paintballen om kunt u bij ons ook terecht voor lasergamen, boogschieten, luchtbuks schieten en Crazy Karts. Kortom wij bieden een uitgebreid programma aan indoor activiteiten.  Een origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom wordt een beleving waar nog lang over gepraat wordt. Met zijn allen op pad en missies en opdrachten oplossen. Durven jullie het aan?

Voor het bespreken van de mogelijkheden of het direct maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen!

Neem contact op

 

Bedrijfsuitjes Zuid-Holland of Noord-Holland

Paintball Hillegom heeft een unieke liggen omdat het erg centraal ligt in de randstad. Paintball Hillegom ligt namelijk boven in Zuid-Holland tegen Noord-Holland aan. Dit maakt het dus ideaal voor zowel bedrijfsuitjes in Zuid-
Holland als bedrijfsuitjes in Noord-Holland. De reis tijd met de auto zijn 20 minuten van uit Amsterdams en ook 25 minuten vanuit Den Haag. Komt u liever met het openbaar vervoer dan zijn de reistijden ook zeer schappelijk namelijk 30 minuten vanaf Amsterdam Centraal en 35 minuten van af Den Haag HS.

 

Ervaringen van andere

 

Klanten vonden ons via:

Kinderpaintballorigineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom