Leuke kinderfeestjes

Leuke kinderfeestjesVoor uw kind of kinderen wilt u een leuk kinderfeestje vol special effects en spektakel organiseren of u wilt gewoon een dagje uit ? U hoeft niet verder te zoeken, want Paintball Hillegom biedt u alles voor leuke kinderfeestjes. Wij beschikken over een zeer grote ruimte welke is verdeeld in twee speelvelden. Deze zijn groots opgezet voor optimaal speelplezier.

Paintball Hillegom biedt daarbij de mogelijkheid voor paintballen voor kinderen. Paintball voor kinderen wordt gespeeld met een aangepast geweer en een masker. Geraakt worden door een verfkogel is zo goed als gevoelloos. Uiteraard zijn de kinderen goed beschermt, waardoor vooral het spelplezier de boventoon voert. Een andere optie voor leuke kinderfeestjes is lasergamen. Dit wordt gespeeld in het doolhof wat voor extra veel spanning zorgt. Een lasergamen kinderfeestje is een gegarandeerd succes.

Leuke kinderfeestjes begrijpen wij als geen ander en u kunt bij Paintball Hillegom verschillende spellen combineren. Denk bijvoorbeeld aan kinder paintball samen met kinder karten. Of combineer het leuke kinderfeestje met een hapje eten. Alle combinaties zijn mogelijk en kijk voor de mogelijkheden op onze reserveringspagina. In principe kunnen wij uw leuke kinderfeestjes volledig op maat inrichten

Arrangement aanvragen

Een fantastisch leuk kinderfeestje

Leuke kinderfeestjes paintballPaintball Hillegom is het adres voor leuke kinderfeestjes doordat er veel te beleven valt. Wij hebben onze verschillende spellen zo ingericht dat het voor jong en oud een te gekke ervaring is. Ideaal voor een leuk kinderfeestje dus, waarbij de kinderen een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Wij vertellen u graag meer over de leuke kinderfeestjes die u bij Paintball Hillegom kunt houden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen. Direct een leuk kinderfeestje reserveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op of reserveer uw leuke kinderfeestje.

ContactArrangement aanvragen