Leuke kinderfeestjes

Voor uw kind of kinderen wilt u een leuk indoor kinderfeestje vol special effects en spektakel organiseren of u wilt gewoon een dagje uit. Paintball Hillegom biedt u alles voor leuke kinderfeestjes. Wij beschikken over een zeer grote ruimte welke is verdeeld in twee speelvelden.

Deze zijn groots opgezet voor optimaal speelplezier.

Paintball Hillegom biedt de mogelijkheid om te paintballen voor kinderen.

  • Paintball voor kinderen wordt gespeeld met een aangepast geweer en een masker.
  • Geraakt worden door een verfkogel is zo goed als gevoelloos.
  • Uiteraard zijn de kinderen goed beschermd, waardoor vooral het spelplezier de boventoon voert.

Een andere optie voor leuke kinderfeestjes is lasergamen. Dit wordt gespeeld in het doolhof wat voor extra veel spanning zorgt. Een lasergamen kinderfeestje is een gegarandeerd succes.

Leuke kinderfeestjes begrijpen wij als geen ander en u kunt bij Paintball Hillegom verschillende spellen combineren.

Denk bijvoorbeeld aan kinder paintball samen met kinder karten. Of combineer het leuke kinderfeestje met een hapje eten. Alle combinaties zijn mogelijk en kijk voor de mogelijkheden op onze reserveringspagina. In principe kunnen wij de coole kinderfeestjes volledig op maat inrichten

Arrangement aanvragen

 

 

Een fantastisch leuk kinderfeestje

Leuke kinderfeestjes paintballPaintball Hillegom is het adres voor leuke kinderfeestjes omdat er veel te beleven valt. Wij hebben onze verschillende spellen zo ingericht dat het voor jong en oud een te gekke ervaring is. Ideaal voor een leuk kinderfeestje dus, waarbij de kinderen een onvergetelijke ervaring zullen hebben.

Wij vertellen u graag meer over de leuke kinderfeestjes die u bij ons kunt houden.

U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen. Direct een leuk kinderfeestje reserveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op of reserveer uw leuke kinderfeestje.

Contact  Arrangement aanvragen

 

 

Lasergamen ervaringen bij Paintball Hillegom

Andrew P (5/5)

“Perfecte verjaardag voor een groep van 11 en 12 jaar. Het team van paintball Hillegom is super vriendelijk en zorgt voor al uw wensen. Enorm paintball gebied met veel obstakels om je in te verstoppen en van te schieten.”

Lorena Cortés (⅘)

“ik denk dat het zien van het geluk van de kinderen die genieten van deze plek onbetaalbaar is. Het is een plek voor volwassenen en kinderen. Ik geef het 4 sterren, niets anders, omdat het idee was dat de kinderen 90 minuten spelen, maar door een kleine overstroming in een van hun faciliteiten konden ze maar 45 minuten spelen, alles was in orde.”

Wilco de Vries (5/5)

“Perfect voor kinderpartijtje. Paintball. Rondje in de tank en nog paar rondjes karten. Tussendoor friet met limonade. Wat wil je nog meer ??.”

Bekijk hier andere recensie van Paintball Hillegom

Google mijn bedrijf Facebook review