Origineel bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitjeBent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Zuid Holland? Dan kunt u bij Paintball Hillegom alle kanten op. Bij ons kunt u uw bedrijfsuitjes-arrangement geheel naar eigen wens indelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben wij het grootste indoor paintballveld van de Benelux met maar liefst 4500 m² aan speelveld en kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, OOK ’s nachts. Wilt u direct al meer weten over de verschillende mogelijkheden of een datum vastleggen. Neem dan contact met ons op of gebruik ons aanvragen aanvragenformulier.

Aanvragenformulier
 

Origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom

Origineel bedrijfsuitjeDoor het grote indoor speelveld dat wij bieden heeft u de beste omstandigheden. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van modder en brandnetels en het originele bedrijfsuitje kan altijd gehouden worden ook als het slecht weer is. U kunt het originele bedrijfsuitje dan ook al vroegtijdig boeken, want er is niets dat u nog tegenhoudt.

Ons paintballcentrum biedt ruime keuze uit diverse indoor activiteiten om uw originele bedrijfsuitje compleet te maken. Zo kunt u het originele bedrijfsuitje uitbreiden met een van onze overige indoor activiteiten zoals bijvoorbeeld paintball, lasergame, een buffet en/of vergadering, etc…

Daarnaast zijn wij zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Leiden in. Zijn dus goed bereikbaar uit de verschillende windstreken van het land. Tevens is er op eigen terrein ruime gelegenheid om te parkeren.

Arrangementen bespreken?
 

Informatie origineel bedrijfsuitje

origineel bedrijfsuitjeWanneer u een bedrijfsuitje organiseert wilt u deze zo origineel mogelijk indelen. Iets wat nog nooit met zijn allen is gedaan en waar iedereen het nog lang over heeft. Een origineel bedrijfsuitje bij ons paintballcentrum biedt de mogelijkheid voor gezelligheid, maar ook functionaliteit. Zo leert u elkaar beter kennen in ons speelveld en krijgt u missies en opdrachten die u uitdaagt om met elkaar samen te werken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de originele bedrijfsuitjes die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en stellen een origineel bedrijfsuitje op geheel naar uw wensen.

Neem contact op
 
 

Klanten vonden ons via: Kinder paintball, leuk bedrijfsuitjepaintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom