Origineel bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitjeBent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan kunt u bij Paintball Hillegom alle kanten op. Bij ons kunt u het gehele bedrijfsuitjes-arrangement geheel naar eigen wens indelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben wij het grootste indoor paintball veld van de Benelux met maar liefst 4500 m2 aan speelveld en kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, OOK  ’s nachts.
 
Stel uw originele bedrijfsuitje samen
 
 

Origineel bedrijfsuitje bij Paintball City

Origineel bedrijfsuitjeDoor het grote indoor speelveld dat we bieden heeft u de beste omstandigheden. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van modder en brandnetels en het originele bedrijfsuitje kan altijd gehouden worden ook als het slecht weer is. U kunt het originele bedrijfsuitje dan ook al vroegtijdig boeken, want er is niets dat u nog tegenhoudt.

Ons paintball centrum biedt ruime keuze uit diverse arrangementen om uw originele bedrijfsuitje compleet te maken. Zo kunt u het bedrijfsuitje uitbreiden met bijvoorbeeld een buffet en/of vergadering.

Daarnaast zijn wij zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Leiden in. Daarom zijn wij goed bereikbaar uit de verschillende windstreken van het land. Tevens is er op eigen terrein ruime gelegenheid om te parkeren.
 
Arrangementen bespreken
 
 

Informatie origineel bedrijfsuitje

origineel bedrijfsuitjeWanneer u een bedrijfsuitje organiseert wilt u deze zo origineel mogelijk indelen. Iets wat nog nooit met zijn allen is gedaan en waar iedereen het nog lang over heeft. Een origineel bedrijfsuitje bij ons paintball centrum biedt de mogelijkheid voor gezelligheid, maar ook functionaliteit. Zo leert u elkaar beter kennen in ons speelveld en krijgt u missies en opdrachten die u uitdaagt om met elkaar samen te werken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de originele bedrijfsuitjes die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en stellen een origineel bedrijfsuitje op geheel naar uw wensen.
 
Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitjepaintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom