Origineel bedrijfsuitje

Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren in Zuid Holland? Dan kun je bij Paintball Hillegom alle kanten op. Alhoewel de naam anders doet vermoeden hebben we naast ons prachtige paintball speelveld ook de mogelijkheid om Robin Hood te evenaren in onze boogschiet hal.

Bij ons kunt u uw originele bedrijfsuitjes-arrangement geheel naar eigen wens indelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij bieden diverse activiteiten onder één dak zoals paintballen, lasergamen, boogschieten en indoor BBQ-en!

vrijgezellenfeest organiseren in Zuid Holland

 

Daarnaast hebben wij het grootste indoor paintballveld van de Benelux met maar liefst 4500 m² aan speelveld en kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, ook ’s nachts.

Wilt u direct al meer weten over de verschillende mogelijkheden of een datum vastleggen voor uw origineel bedrijfsuitje. Neem dan contact met ons op of gebruik ons aanvragen aanvragenformulier.

Aanvragenformulier

 

 

Tijd voor een origineel bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom

Door het grote indoor speelveld  heeft u bijvoorbeeld geen last van modder, brandnetels of nare weersomstandigheden. Daardoor kan het originele bedrijfsuitje altijd gehouden worden. Ook als het slecht weer is.

Uw  bedrijfsuitje kunt u dan al vroegtijdig boeken. Er is niets wat u nog tegenhoudt!

Feestzaal voor bedrijfsfeestjes

 

Bij ons paintballcentrum heeft u een ruime keuze uit diverse indoor activiteiten om uw originele bedrijfsuitje compleet te maken. Zo kunt u het originele bedrijfsuitje uitbreiden met een van onze overige indoor activiteiten zoals bijvoorbeeld paintball, lasergame, een buffet en/of vergadering, etc…

Daarnaast zijn wij zeer centraal gelegen tussen Amsterdam en Leiden in. Wij zijn dus goed bereikbaar uit de verschillende windstreken van het land. Tevens is er op eigen terrein ruime gelegenheid om te parkeren.

Arrangementen bespreken?

 

 

Potje dammen midden op de dansvloer!

Wanneer u een origineel bedrijfsuitje bij ons organiseert wilt u deze voor iedereen leuk maken. Iets wat nog nooit met zijn allen is gedaan en waar iedereen na afloop nog lang over napraat. Een origineel bedrijfsuitje bij ons betekent ‘dammen op de dansvloer’ en ‘ik kom binnen van m’n Hoem pa pa!’

Het leukste vinden we het als jullie zelf alle creativiteit op ons loslaten en ons verrassen met knotsgekke ideeen. De ruimte is groot genoeg, dus het moet gek lopen om jullie wensen niet door te laten gaan!

Feestavond in de feestzaal bij Paintball Hillegom

 

Zo leert u elkaar beter kennen in ons speelveld en krijgt u missies en opdrachten die u uitdaagt om met elkaar samen te werken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de originele bedrijfsuitjes die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en stellen een origineel bedrijfsuitje op geheel naar uw wensen.

Neem contact op

 

 

Klanten vonden ons via:

Kinder paintball, leuk bedrijfsuitjepaintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom