Paintball Hillegom de plek voor bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 4500m2 aan speelveld kan er op elk moment van de dag gepaintballd worden, zelfs ’s nachts. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in.

Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom.

Om ons speelveld te onderscheiden van alle andere paintball velden waar u wellicht ooit bent geweest, bieden wij u een heel dorp aan met daarin alles wat u maar kunt wensen. Of het nu gaat om een kasteel of kerk, een chinees restaurant of een kerkhof, u kunt het zich niet bedenken maar het is er. Door de opbouw van ons speelveld zult u een ervaring hebben als nooit te voren.

Door middel van de diverse geluids,- licht,- en speciale effecten zult u een bezoek aan Paintball Hillegom niet meer vergeten. Het veld bevat vele verrassende facetten door onder andere de bouw van de gangen en verdiepingen.

Heeft u nog vragen  over paintball / lasergamen / crazy karten / boogschieten of wilt u onze gave feestzaal huren neem dan contact op.

 

In verband met omstandigheden zijn we helaas de komende periode gesloten!