Paintball kinderfeestje

Een paintball kinderfeestje scoort. NU met een ritje in een echte TANK en special effects!

paintball tanker voor bij kinderfeestjeNog in dubio over een partijtje? Denk dan ook eens aan een paintball kinderfeestje. Over ons paintball kinderfeestje is goed nagedacht.

  • Veiligheid staat ten alle tijden bovenaan.
  • Zo spelen de kinderen met een aangepast geweer met minder druk. Geraakt worden door een verfbommetje is zo goed als gevoelloos.
  • krijgen ze ter bescherming een overal aan en een masker op.

Plezier is natuurlijk net zo belangrijk. Het paintball kinderfeestje is gegarandeerd lol. De kinderen worden in 2 groepen ingedeeld en worden gemotiveerd om een strategie te bespreken.

U heeft een keuze over de duur van het spel. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het arrangement uit te breiden met een ritje in een echte tank alvorens de strijd los barst. Dit maakt het kinderfeest compleet en is gegarandeerd scoren!

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen over eventuele mogelijkheden en  arrangementen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze mogelijkheden m.b.v. ons reserveringsformulier.

Contact Mogelijkheden

 

 

Lasergamen en paintballen tijdens kinderfeestje?

Heeft paintballen als kinderfeestje uw aandacht getrokken maar lasergamen lijkt u ook leuk. Een combinatie van beide is mogelijk. Het kinderfeestje bij Paintball Hillegom afsluiten met een kindermenu wat bestaat uit frietjes met saus, kroket, frikandel, kaassoufflé of kip nuggets, limonade en een ijsje bestaat ook tot de mogelijkheden.

In overleg kunnen wij het kinderfeestje naar wens inrichten. De kinderen hebben gegarandeerd een onvergetelijk kinderfeestje. Enthousiast geworden? Vraag dan meer informatie aan of ga naar onze reserveringsaanvraag om de mogelijkheden te bekijken.

Arrangement aanvragen

 

 

Paintball Hillegom het grootste indoor speelveld van Europa

Het indoor speelveld is niet alleen voor volwassenen mooi opgezet maar ook kinderen kunnen in ons speelveld van 4500 m2 goed uit de voeten.  Onze ervaring is dat de kinderen vol enthousiasme het veld verlaten. Wij bieden dan ook de gelegenheid om lekker na te praten en de verhalen van de kinderen aan te horen.

Wij begrijpen dat u ondertussen erg enthousiast bent geworden. Boek dan uw paintball kinderfeestje direct bij ons!

Prijslijst

 

 

Vanaf welke leeftijd kun je bij ons paintballen?

Je kunt bij ons terecht vanaf dat je 8 jaar bent. Dit is dan ook de paintball leeftijd vanaf dat je jouw leuke paintball kinderfeestje bij ons kunt houden.

Voor vragen over de paintball leeftijd kun je altijd contact met ons opnemen. Wij informeren je graag over de paintball leeftijden.