Paintballen in Zuid Holland

kinderfeest

Op zoek naar een locatie voor paintball in Zuid Holland? Dan bent u bij Indoor Paintball Hillegom aan het juiste adres! Wij bieden u ruim 3500m2 aan speelveld, waar u dag en nacht terecht kunt voor een spannend potje paintball. Voor paintball in Zuid Holland moet u bij indoor Paintball Hillegom zijn!

Reserveer al vanaf €14,50

 

Paintball in Zuid Holland bij Indoor Paintball Hillegom

Voor paintball in Zuid Holland moet u bij Indoor Paintball Hillegom zijn! Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom. Voor paintball in Zuid Holland bent u dus bij ons aan het juiste adres!

 

Paintball speelveld voorzien van diverse geluids,- licht,- en special effects

Ons speelveld is voorzien van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten, die gezamenlijk zorgen voor een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het veld bevat vele verrassende facetten door onder andere de bouw van de gangen en verdiepingen.

U kunt bij ons elke dag en avond van de week terecht voor een afspraak om te paintballen bij de beste paintball in Zuid Holland. Of het nu gaat om een leuk bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, origineel bedrijfsuitje, paintballen als kinderfeestje of verenigingsuitje: bij Indoor Paintball Hillegom bent u aan het juiste adres.

Bespreek mogelijkheden

 

 

Ga de uitdaging aan met vrienden, collega’s en clubgenoten! Tijdens uw bezoek aan Paintball Hillegom zullen wij u voorzien van paintball materiaal. Het paintball materiaal zal bestaan uit een helm, overall en een paintball pistool. Voor een leuke middag of avond paintball in Zuid Holland moet u bij Indoor Paintball Hillegom zijn!

 

Vragen over het paintballen in Zuid Holland?

Heeft u nog vragen over paintball in Zuid Holland bij ons? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 06-55386544

Arrangement aanvragen
shot

 

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitje, origineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Hollandpaintballen indoor, paintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom