Paintball

Het grootste indoor paintballveld van Nederland vind je in Hillegom. Wij zijn zelfs de grootste van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld. Vele BN’ers en andere fanatiekelingen wisten bijvoorbeeld de weg naar dit gigantische speelveld al te vinden. Ruimte genoeg dus om je helemaal uit te leven en rond te banjeren. Daarnaast krijgen we veel kinderen op bezoek die een knallend paintball feestje willen geven in ons paintball centrum in Zuid-Holland.

 

 

Martin Garrix op bezoek bij Paintball Hillegom

Naast de grootte van het speelveld zijn er nog veel meer redenen en voordelen te benoemen om naar Hillegom te komen.

Meer informatie

 

 

De voordelen van Paintball Hillegom op een rij:

 • Er kan op ieder moment van dag gespeeld worden, zelfs ’s nachts!
 • Makkelijk aan te rijden en meer dan voldoende parkeergelegenheid.
 • Zeer uitgebreid speelveld, incl. supermarkt, kerkhof, etc..
 • Diverse geluids, licht en special effects.
 • Naast paintball ook lasergame, boogschieten en Crazy Karts. Allemaal onder één dak.
 • Kantine met lekkere versnaperingen.
 • Mogelijkheden voor kinderpartijtjes en bedrijfsuitjes.
 • en nog veel meer….

 

Meerdere paintball activiteiten voor volwassenen onder 1 dak!

Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom.

Om ons paintball speelveld te onderscheiden van alle andere paintball velden, bieden wij je niet een klein veldje aan. Nee, wij bieden je een gigantisch dorp aan, met daarin alle mogelijkheden om helemaal los te gaan.

Om je een idee te geven. Als je bij ons de paintball arena binnen dendert dan moet je er niet gek van opkijken als je het volgende tegenkomt:

 • Kastelen, zodat je vanuit de uitkijktoren de vijand mooi in de gaten kunt houden
 • Kerk. Op zondag een wapenstilstand. Alle overige dagen gaan we helemaal los!
 • Chinees restaurant, nog liefhebbers voor nasi of bami tijdens het paintballen? Nummertje 148 misschien?
 • The Graveyard. De plek waar menig individu zijn meerdere moest erkennen in zijn/haar tegenstander

Door de opbouw van ons paintbal speelveld en de special effects waan je, je in een compleet andere wereld. Het veld bevat vele verrassende facetten met onder andere de bouw van verschillende gangen en verdiepingen. Als u de weg niet kent in ons dorp kun je nog weleens voor verrassingen komen te staan. De TomTom mag helaas niet mee het speelveld in. We gokken dat jullie er zelf prima uit kunnen komen. Wie dagen jullie uit om de arena te betreden???

Prijslijst bekijken

 

 

Paintball filmpjes!

 

Tijd voor een fenomenaal personeelsuitje!

Nadat jullie afgepeigerd de arena verlaten na het paintballen is het tijd om even bij te komen. Na een warme douche op locatie mogen de dansschoenen uit het vet. Wordt het Boogie Nights? Of knallen we SnolleBollekes door de speakers? Er is ruimte zat voor een paar honderd personeelsleden. Regelen wij de hapjes en drankjes en een dj die je mag overladen met jullie verzoekjes.

Voor ieder wat wils. Dat is waar wij waarde aan hechten. Geen verveelde office managers in een hoekje weggedoken. Nee, ook die hebben we hard nodig in die polonaises.

Ben je momenteel aan het brainstormen over een leuk personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje, bij Paintball Hillegom gaat het dak eraf, zelfs als het regent! 

Onze locatie in Hillegom is daarnaast voorzien van een grote kantine waar u onder het genot van een drankje kunt napraten over de gestreden strijd tijdens uw leuke personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje of kunt kijken naar de volgende competitie.

Onze kantine kijkt uit over ons speelveld waardoor het ook erg vermakelijk is voor het publiek.

Na het paintballen toch wel een klein beetje trek gekregen? Bij paintball Hillegom kunt u nu komen genieten van ons BBQ arrangement. Gezellig bbq’en met uitzicht over het gehele speelveld!

 

Paintball ervaringen bij Paintball Hillegom

Jurek Gorski (5/5)

“Uitrusting van goede kwaliteit, leuke introductie. In twee uur speelden we team deathmatch en veroverden we de vlag. Het speelveld was mooi, maar de twee honken waren ongelijk. Aan de ene kant waren er veel meer dekkingsopties dan aan de andere kant. We hadden twee pauzes met een optie voor meer. Boven was een gezellige bar met koude dranken en snacks, de prijzen waren redelijk. Al met al een geweldige ervaring. “

Nigel Van Wanrooij (5/5)

“Beste paintball die je kan vinden top ??”

Kieksterr (5/5)

“Ik was hier met een uitje van school en ik vond het heel leuk. Het personeel was vriendelijk en alles werd duidelijk uitgelegd, ik miste niks aan deze dag :).”

bart hendrixsen (5/5)

“leuke en mooie zaak ,werden gemixt met een andere groep en dat was super! echt super groot en heel gaaf opgezet! is nu de 2de paintball ervaring de 1ste viel heel erg tegen dus had er een hard hoofd in toen moesten we met 65 vreemden paintballen in een oude manege 5x kleiner/viezer .leuk dat het personeel zo spontaan is en ik ook nog extra bescherming kreeg !..zal snel het filmpje op jullie fb plaatsen van de gave effecten en spannende aankleding van het veld. snel weer. (Deze ervaring is opgedaan voor de COVID-19 maatregelen)”

Contact

N.B. Wij zijn alle dagen en avonden geopend op afspraak!