Paintball

Het grootste indoor paintballveld vind je in Hillegom. Wij zijn zelfs de grootste van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld. Daarnaast heeft Paintball Hillegom nog tal van voordelen:

  • Er kan op ieder moment van dag gespeeld worden, zelfs ’s nachts!
  • Makkelijk aan te rijden en meer dan voldoende parkeergelegenheid.
  • Zeer uitgebreid speelveld, incl. supermarkt, kerkhof, etc..
  • Diverse geluids, licht en special effects.
  • Naast paintball ook lasergame, boogschieten en Crazy Karts. Allemaal onder één dak.
  • Kantine met lekkere versnaperingen.
  • Mogelijkheden voor kinderpartijtjes en bedrijfsuitjes.
  • en nog veel meer….

 

Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden. Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom. Om ons speelveld te onderscheiden van alle andere paintballvelden waar u wellicht ooit bent geweest, bieden wij u een heel dorp aan met daarin alles wat u maar kunt wensen. Of het nu gaat om een kasteel, kerk, chinees restaurant of kerkhof. U kunt het zo gek niet bedenken … het is er. Door de opbouw van ons speelveld en de special effects zult u een ervaring hebben als nooit te voren. Het veld bevat vele verrassende facetten door onder andere de bouw van gangen en verdiepingen. Als u de weg niet kent in ons dorp kunt u nog weleens voor verrassingen komen te staan………….durft u het aan????
Prijslijst bekijken

 

 

Leuk personeelsuitje

Door de uitstekende opzet van ons dorp, aangevuld met de goede service die wij u bieden, de kwaliteit van onze uitrustingen en de professionele begeleiding zal uw bezoek aan Paintball Hillegom een daverend succes zijn! Voor ieder is wat wils, of het nu gaat om een leuk personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje, bij paintball Hillegom bent u aan het juiste adres.

Onze locatie is voorzien van een grote kantine waar u onder het genot van een drankje kunt na praten over de gestreden strijd tijdens uw leuke personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of verenigingsuitje of kunt kijken naar de volgende competitie. Onze kantine kijkt uit over ons speelveld waardoor het ook erg vermakelijk is voor het publiek.

Geniet nu ook van ons BBQ arrangement ! gezellig BBQen met uitzicht over het gehele speelveld !

N.B. Wij zijn alle dagen en avonden geopend op afspraak!!!!

Filmpje!