Paintballen indoor

shot

Indoor paintballen in een speelveld van maar liefst 3500 m2 waar op elk moment van de dag gespeeld kan worden, zelfs ’s nachts is wat wij bieden. Paintballen indoor geeft betere omstandigheden, zodat u geen last heeft van de weersomstandigheden, modder of brandnetels. U kunt bij ons al terecht vanaf €14,50 p.p!

Reserveer al vanaf €14,50

 

 

 

Speelveld voor het paintballen indoor

Ons indoor paintball speelveld biedt een uitgebreid dorp met daarin alles wat u maar kunt wensen. Door middel van diverse geluids- licht, – en speciale effecten zult u een bezoek aan ons indoor paintball veld niet meer vergeten. Paintball Hillegom is gevestigd in Hillegom en onze bereikbaarheid is uitstekend en u kunt gemakkelijk parkeren.

Het paintballen indoor zal plaatsvinden in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in. Onze bereikbaarheid is uitstekend daar wij in de nabijheid te vinden zijn van de snelwegen (A4 en A44) en de uitvalswegen van Hillegom. Voor een leuk, gezellig dagje uit om te paintballen op een indoor locatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Mogelijkheden bespreken

 

 

 

Paintball materiaal

kinderfeest

Paintballen in een spannend dorp met verrassende facetten waar u zich laat meevoeren in de avontuurlijke wereld van paintball. U zult tijdens het indoor paintballen genieten van de sensatie en de spanning wanneer u zich in ons speelveld bevindt. Ga de uitdaging aan met vrienden, collega’s en clubgenoten! Tijdens uw bezoek aan Paintball Hillegom zullen wij u voorzien van paintball materiaal.

Het paintball materiaal zal bestaan uit een helm, overall en een paintball pistool. Het paintball materiaal zal u beschermen en met uw paintball pistool kunt u de spanning aan gaan!

 

Paintballen indoor reserveren

Voor het bespreken van de mogelijkheden, vragen of het direct reserveren, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag klaar om u een gezellige dag te bezorgen!

Arrangement aanvragen

 

 

Ervaringen van andere

Super owners, think along .. have a chat .. location is great! (Original) Super eigenaren, denken mee.. maken praatje.. locatie is super!
Gisteren een geweldige avomd paintball gehad! Super mooie indoor locatie met hele vriendelijke mensen. Ik zou er direct nog een keer naartoe gaan.
Jan Gentenaar
goede service. bedrijf denkt echt mee met je wensen. Mijn zoon en vrienden hebben lekker 90 minuten kunnen knallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Miranda Keijzers (5/5)
Weer superleuk. Net voor de tweede keer zombie paintball gedaan.

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitje, origineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Hollandpaintballen kinderfeestje, beste paintball Hillegom