Paintballen kinderfeestje

kinderen aan het paintballen

Ben jij op zoek naar het allerleukste kinderfeestje? Kom dan paintballen in Hillegom bij het grootste speelveld van de Benelux.

Wij bieden diverse paintball kinderfeestjes arrangementen om jouw verjaardag te vieren. Je kunt jouw paintball kinderfeestje op elke dag van de week vieren. Jullie krijgen een overall aan en een masker op en dan zien jullie eruit als echte paintballers.

Vervolgens kan je met jouw vriendjes de baan op met een kinder paintball geweer en kan het spel beginnen.. wie zal er winnen?

Jullie komen voor obstakels te staan.. durf jij het aan?

Reserveer al vanaf €14,50

 

Paintball kinderfeestje bij Paintball Hillegom

Paintballen als kinderfeestje is een belevenis die jij en je vriendjes niet meer zullen vergeten. Door de diverse geluids-licht, – en speciale effecten wordt jouw paintball kinderfeestje het gaafste feestje van allemaal! 1 groot voordeel is dat je lekker droog blijft, want wij organiseren alleen indoor kinderfeestjes in onze fantastische hal.

  • Om je als ouder gerust te stellen, gebruiken we speciaal voor de kinderfeestjes materiaal (verf & paintballgeweer) die geen pijn doet als het je raakt.

 

Paintballen in het grootste paintball indoor centrum van de BeNeLux. Welk kind wil dat nou niet? 

Durf jij het aller vetste paintball kinderfeestje aan? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en boeken we jouw feestje.

Graag wel je leeftijd in de mail vermelden!

 

Mogelijkheden bespreken Arrangement aanvragen

uitleg voorafgaand aan het paintballen

 

 

 

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: Kinderpaintball, leuk bedrijfsuitje, origineel bedrijfsuitje, paintball Noord-Holland, paintball Zuid-Holland, paintballen indoorbeste paintball Hillegom