Personeelsuitje Zuid Holland

Op zoek naar een leuke en verrassende invulling voor een personeelsuitje in Zuid Holland? Paintball Hillegom is met een enorm groot speelveld vol verrassende elementen uniek in haar soort. Wij bieden een aantal mogelijkheden voor leuke binnenactiviteiten in Zuid Holland.

Zaalverhuur Zuid Holland

Durft u het aan uw collega´s uit te dagen tijdens een spannende paintball game? Of is lasergamen meer iets voor u? Daarnaast kunt u het personeelsuitje Zuid Holland nog uitbreiden met een indoor BBQ of compleet verzorgd buffet. Het is kan allemaal bij Paintball Hillegom.

Onze locatie bevindt zich tussen Amsterdam en Leiden en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A4 en A44. Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsuitje bij Paintball Hillegom in Zuid Holland?

Neem dan snel contact met ons op.

Wij inventariseren uw wensen en budget en op basis hiervan maken wij een voorstel op maat! Bekijk de mogelijkheden voor uw personeelsuitje of vul een reserveringsaanvraag in.

Offerte opvragen

Tijd voor wat sfeerbeelden. Zo kan jullie bedrijfsuitje er bijvoorbeeld uit gaan zien!

Compleet verzorgd personeelsuitje

bedrijfsuitjeBij Paintball Hillegom kunt u terecht voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Zuid Holland. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel op maat. Er is heel veel mogelijk. Brand los, dan bekijken we vervolgens de haalbaarheid van de plannen voor het personeel.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het paintballen of lasergamen te combineren met een vergadering. Zo bent u niet alleen nuttig bezig, maar is er ook wat tijd voor een stukje fun en teambuilding!

Voor een vergadering of bijeenkomst kunnen wij u op verschillende vlakken faciliteren. Wij werken samen met diverse partners op het gebied van audiovisuele middelen, catering en workshops.

Op deze manier kunnen wij eigenlijk aan al uw wensen voldoen. Laat u verrassen door de mogelijkheden en onze service. Neem contact met ons op voor een offerte!

Contact

Sportief personeelsuitje Zuid Holland

PersoneelsuitjeEen personeelsuitje organiseren is een uitstekende manier om medewerkers te belonen, te enthousiasmeren en positief te stimuleren. Veel mensen vinden het lekker om actief bezig te zijn.

Het doorbreekt even de sleur van de alledaagse werkzaamheden en het zorgt voor een andere mindset. Paintballen of lasergamen tijdens uw personeelsuitje in Zuid Holland?

Gegarandeerd een succes op ons unieke speelveld vol verrassende elementen en special effects! Durft u het aan? Neem contact op!