Spelvarianten Paintball

Bij Indoor Paintball Hillegom hebben we een aantal vepaintball spelvariantenrschillende spelvarianten rondom paintball in ons programma. In overleg met de Marshall kun je aangeven welke variant(en)
je wenst te spelen.

Indien je vooraf geen keuze wenst te maken zal de Marshall zelf een keuze maken uit de meest populaire varianten.

Attack & Defend

paintball variantenVariant waarbij een kleiner team een vast punt in het speelveld inneemt wat ze moeten verdedigen. Dit team zal worden voorzien van meer paintballs dan hun tegenstanders. De aanvallers moeten proberen door de verdediging heen te komen door alle verdedigers uit te schakelen. Het team wat het andere team uitschakelt is uiteraard de winnaar.

Bunny Hunt

Variant die vopaintball variantenoral veel gespeeld wordt tijdens vrijgezellenfeestjes. De aanstaande bruid(egom) krijgt een konijnenpak aan en wordt voorzien van voldoende paintballs, terwijl de jagers een beperkt aantal paintballs krijgen. De Bunny krijgt 1 minuut de tijd om zicht ergens in het speelveld te verschuilen, waarna een startsignaal zal klinken.

Op dat moment betreden de jagers het speelveld en begint de Hunt. Als de Bunny een jager raakt dient deze onmiddellijk het speelveld te verlaten. De Bunny mag het veld pas verlaten als hij alle jagers geraakt heeft.

 

Capture The Flag

Variant wpaintball variantenaarbij in elk basisstation een vlag komt te hangen. De bedoeling is dat team A de vlag bij team B veroverd en terugbrengt naar het eigen basisstation. Als de twee vlaggen tegelijkertijd in het eigen basisstation in bezit zijn, wint dat team het spel.

Elke speler die geraakt wordt dient onmiddellijk het speelveld te verlaten. Bij deze variant is het van belang dat een team van tevoren bepaald wie de verkenning, aanval en verdediging coördineert.

 

Elimination

Ideale paintball variantenvariant om het speelveld eens goed te verkennen. De spelers worden in twee teams verdeeld. Deze teams zijn herkenbaar aan de verschillende kleuren linten. Vanuit het basisstation van beide teams moeten de spelers zich over het speelveld verspreiden en kan het spel beginnen.

Het team wat als eerste alle spelers van het andere team uitschakelt is de winnaar.

 

 

Last Man Standing

Variant waarbij de chaos regeert! Geen teams maar ieder voor zich, totale wanorde! Iedereen wordt paintball variantenvoorzien van een gelijk aantal paintballs. Het spel is pas over als er nog maar 1 speler over is, The Last Man Standing!

 

 

 

Mister President

Populair bij bpaintball variantedrijven en vrijgezellen! De Mister President krijgt geen wapen mee het veld in en over zijn overall krijgt hij een fluorescerend vestje aan. Mister President mag een aantal bodyguards meenemen die hem tijdens het spel gaan beveiligen.

Het is de bedoeling dat hij zonder geraakt te worden van basisstation A naar B wordt gebracht. Maar de overige spelers moeten proberen enkel op de “Mister President“ te schieten, dus niet op de bodyguards. De spelers die door de bodyguard geraakt worden, moeten het speelveld verlaten. Probeer dus dat Mister President ongeschonden aan de overkant komt.

 

Paint in The Dark

Tijdens de donkere uren is het mogelijk om te testekinder paintballn hoeveel spanning en sensatie u aan kunt. Door middel van vele licht effecten, flitseffecten, lasershow, rookmachines, speciale geluidseffecten ervaart u een battle als nooit tevoren. Iedere spelvariant is hierin mogelijk.

Bekijk prijslijst

 

 

Ervaringen van andere

Super owners, think along .. have a chat .. location is great! (Original) Super eigenaren, denken mee.. maken praatje.. locatie is super!
Gisteren een geweldige avond paintball gehad! Super mooie indoor locatie met hele vriendelijke mensen. Ik zou er direct nog een keer naartoe gaan.