Splashball spelen met ‘Orbeez Guns’

twee orbeez guns van paintball hillegom

Be prepared! Het Orbeez avontuur zet zich voort in onze paintball arena. Afgelopen zomer werden de waterpistolen er al in groten getale mee gevuld en nu is het daarom hoog tijd dat we het kinderspeelgoed van dit moment gaan combineren met onze speciale ‘Orbeez guns’.

Splashball wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijdscategorie: 7 t/m 10 jaar.

Prijzen:

  • 60 MINUTEN / 750 ballen / 15 euro p.p.

Reserveren

 

Wat zijn Orbeez?

orbeez gun op een tafel met gelballetjes

Gekleurde, zachte, water absorberende gelballetjes. Kinderen zijn inmiddels helemaal dol op deze ‘multi colour’ bolletjes.

✅ Ronde, doorschijnende en zachte gelballetjes die super zacht aankomen i.p.v. de paintball balletjes die harder aankomen

✅ Orbeez zijn niet giftig

✅ Orbeez zijn biologisch afbreekbaar (milieuvriendelijk)

 

Arrangement aanvragen

Wij nemen contact met u op als de gevraagde datum nog beschikbaar is. Annuleringen op dezelfde dag kunnen kosten met zich meebrengen!

 

Jeanine Akke
“Super leuke locatie voor paintball en lasergamen ook voor kinderen”
Ted janzen
“Mooiste indoor paintball en feestlocatie van Hillegom en omstreken!”
Wilco de Vries
“Perfect voor kinderpartijtje. Paintball. Rondje in de tank en nog paar rondjes karten. Tussendoor friet met limonade. Wat wil je nog meer ??”

 

 

Ouders wees gerust! 😉  Orbeez zijn niet gevaarlijk voor de kinderen!

jongen richt met een orbeez gun op de vijand

Voor de kinderen zijn de orbeez hartstikke leuk om mee te spelen, te gooien of om ze simpelweg kapot te knijpen. De orbeez zijn water absorberende gekleurde kristallen.

De orbeez/waterbeads kunnen tot wel 100 keer hun eigen gewicht groeien wanneer ze in contact komen met water. Dan worden de kleine harde balletjes mooie ronde, doorschijnende en zachte gelballetjes.

De waterbeads/orbeez zijn niet giftig en zijn biologisch afbreekbaar. Ze bevatten ook een aantal essentiële voedingsstoffen voor uw planten, zoals stikstof en waterstof.

Omdat de orbeez biologisch afbreekbaar zijn, vormen ze geen gevaar voor het milieu.

Reserveren

 

Avontuurlijk kinderfeestje!

Promotie afbeelding van paintball HillegomMan richt geweer tijdens het lasergamen Promotie afbeelding van Sp;ashball van Paintball Hillegom