Teambuilding Zuid Holland

Voor activiteiten op het gebied van teambuilding in Zuid Holland kunt u bij Paintball Hillegom uitstekend terecht. Paintball en lasergamen zijn spannende, maar toch laagdrempelige teambuilding activiteiten. En het is al mogelijk vanaf € 20,- per persoon! Ons spectaculair ingerichte speelveld is een van de grootste van Europa met 4500m2. U waant zich in een compleet dorp met diverse leuke elementen en decorstukken. Van auto´s en bussen tot huizen en tonnen! Ook zult u tijdens het spel verrast worden door verschillende special effects met licht en geluid. Op deze manier wordt paintballen of lasergamen een teambuilding activiteit om niet snel te vergeten! Durft u het aan? Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer online!
Contact opnemen

Teambuilding voor kids

Ook kinderen zijn bij ons welkom! Wij organiseren regelmatig super spannende en gezellige kinderfeestjes. Teambuilding is ook geschikt voor kids, dus boek een partijtje kinderpaintball in Zuid Holland. Met een speciaal arrangement kunnen ze 45 minuten uit hun dak gaan op het speelveld met onbeperkt aantal ballen voor maar € 20,- per kind. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop! We voorzien alle kinderen van een overall en een masker. En ze gebruiken een paintball geweer met lagere druk om blauwe plekken te voorkomen. Zelfde beleving, maar minder met minder risico. Een groot succes als teambuilding in Zuid Holland voor een kinderfeestje!

Boek een teambuilding arrangement

Wacht niet langer en boek direct uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje met paintballen of lasergamen als teambuilding. Zuid Holland biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, maar een ervaring zoals bij ons maak je niet snel ergens anders mee! Benieuwd naar de prijzen? Bekijk snel ons overzicht. Een combinatie met vergaderen en catering is overigens ook mogelijk. Als u ons uw wensen vertelt dan maken wij een programma geheel op maat. Neem contact op voor meer informatie!