Teambuilding Zuid Holland

In de zoektocht naar leuke teambuilding ideeën ben je bij ons aan het juiste adres. Voor activiteiten op het gebied van teambuilding in Zuid Holland kunt u bij Paintball Hillegom uitstekend terecht. Voorbeelden van team building activiteiten als paintball en lasergamen zijn spannende, maar toch laagdrempelige teambuilding activiteiten en leuk voor het hele bedrijf.

Het organiseren van leuke teambuilding uitjes bij Paintball Hillegom is al mogelijk vanaf € 20,- per persoon! Ons spectaculair ingerichte speelveld is een van de grootste van Europa met 4500m² aan terrein.

U waant zich in een compleet dorp met diverse leuke elementen en decorstukken. Van auto´s en bussen tot huizen en tonnen! Ook zult u tijdens het spel verrast worden door verschillende special effects met licht en geluid.

Op deze manier wordt paintballen of lasergamen een teambuilding activiteit om niet snel te vergeten! Durft u het aan? Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer online!
Contact opnemen

 

 

Teambuilding tips voor kinderen

Ook kinderen zijn bij ons welkom! Wij organiseren regelmatig super spannende en gezellige kinderfeestjes. Teambuilding is ook geschikt voor kids, dus boek een partijtje paintball voor kinderen in Zuid Holland. Leuk als uitje met je voetbal -of hockeyteam.

Met een speciaal arrangement kunnen de kinderen 45 minuten uit hun dak gaan op het speelveld met onbeperkt aantal ballen voor maar € 20,- per kind. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop! We voorzien alle kinderen van een overall en een masker. En ze gebruiken een paintball geweer met lagere druk om blauwe plekken te voorkomen.

Dit geeft toch dezelfde beleving, maar met minder risico. Een groot succes als teambuilding uitje in Zuid Holland voor de kinderen! Boek direct online je kinderpartijtje met het daarvoor bestemde aanvragenformulier.

Wens je een arrangement op maat neem dan contact met ons op d.m.v. ons contactformulier of neem telefonisch contact op.
Arrangement aanvragen Contact opnemen

Teambuilding arrangement in Zuid Holland

Wacht niet langer en boek direct uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje met onze indooractiviteiten als teambuilding. Zuid Holland biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, maar een ervaring zoals bij ons maak je niet snel ergens anders mee! Zeker niet met onze nieuwe feestzaal welke u naar wens mag invullen.

Uw voetjes kunnen bij ons nu ook van de vloer! Benieuwd naar de prijzen? Bekijk snel ons overzicht met de prijzen. Een combinatie met vergaderen en catering is overigens ook mogelijk. Maak uw wensen duidelijk, dan maken wij een programma geheel op maat. Neem contact op voor meer informatie!