Paintballen in teamverband

 

Paintball Teamspel

kinderfeest

Met ons teamspel ontdekt u op een heel creatieve manier allerlei teamtalenten. Het teamspel biedt de mogelijkheid voor het verbeteren van de samenwerking in teams. U kijkt op een andere manier naar uw team dan hoe u er normaal naar lijkt. U leert elkaar kennen op een andere manier met ons teamspel en geniet van een uitdagende dag.

Bespreek mogelijkheden

 

 

 

Wij bieden het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 3500 vierkante meter aan speelveld kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs ’s nachts. Wij zijn gevestigd in Hillegom, tussen Amsterdam en Leiden in, zijn goed bereikbaar en er is een ruime gelegenheid om te parkeren.

Met paintball dient u enorm samen te werken, wat een echt teamspel maakt. Samenwerken, aanvallen, verdedigen en samen zorgen voor de overwinning!

 

Teamspel bij Paintball City Hillegom

Paintball biedt de mogelijkheid voor gezelligheid, maar ook functionaliteit. Zo leert u elkaar beter kennen in ons speelveld en krijgt u missies en opdrachten die u uitdaagt om met elkaar samen te werken.

We beschikken over het grootste indoor paintball veld van de Benelux. Met 3500m2 aan speelveld kan er op elk moment van de dag worden gespeeld, ook ’s nachts! Door middel van diverse geluids,- licht,- en speciale effecten zult u een bezoek aan Paintball Hillegom niet meer vergeten.

Onder professionele begeleiden zal het teamspel bij Paintball Hillegom een daverend succes zijn! Ons teamspel werkt aan een positief groepsgevoel. Tevens is een combinatie met buffet en/of vergadering mogelijk.

Combinatie mogelijkheden bespreken

 

 

 

Informatie over het teamspel

U kunt het paintballen ook combineren. Wanneer u een andere activiteit combineert met paintballen, krijgt u 25% korting op de tweede activiteit. Zo kunt u paintball bijvoorbeeld combineren met lasergamen, boogschieten of de Crazy Karts. Hierdoor krijgt u meerdere keren met teamspel te maken.

We zien er naar uit voor u een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zijn al klaar om van start te gaan met het teamspel, u ook?

Neem contact op Arrangement aanvragen

 

paintball voor bedrijven