Teamuitje Zuid Holland

leuk bedrijfsuitje Zuid HollandBen je op zoek naar een bijzondere en leuke invulling voor een teamuitje in Zuid Holland? Zoek je originele ideeën voor een teamuitje in de omgeving van Zuid Holland? Je bent aan het juiste adres. Wil je weten waarom?

Voor de liefhebbers. In onze grote indoor speelhal kun je dag en nacht terecht. Paintballen, lasergamen, boogschieten en/of luchtbuks schieten. Zomaar een greep uit onze mogelijkheden.

Stuk voor stuk leuke activiteiten voor een groepsuitje in Zuid Holland. Gegarandeerd veel spanning en plezier. Daag uw collega´s of teamgenootjes uit voor tijdens het leukste teamuitje van Zuid Holland.

Onze speelhal is met 4500 m2 de grootste in de Benelux en op een unieke manier ingericht met veel verschillende decorstukken.

U waant zich in een compleet dorp met een kasteel en een kerk, maar ook een Chinees restaurant en een kerkhof. De speciale effecten met licht en geluid maken de activiteiten van uw teamuitje helemaal compleet!

Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Arrangement aanvragen

 

 

Indoor speelveld voor paintball en lasergame

teamuitje Zuid HollandHet grote voordeel van onze fantastische locatie is dat u hier altijd terecht kunt. Iedere dag van de week en op verzoek ook ´s avonds en zelfs ´s nachts. Het weer hoeft voor uw teamuitje ook geen spelbreker te zijn. Het speelveld is volledig indoor en dus ideaal voor het organiseren van binnenactiviteiten.

Tevens kunt u bij ons uw teamuitje uitbreiden met een indoor BBQ of uitgebreid buffet. Op welke dag of welk tijdstip u ook wilt komen, wij zorgen altijd voor een enthousiaste ontvangst bij uw teambuilding activiteit, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Zuid Holland.

Wij hebben namelijk maar een doel en dat is om jullie een onvergetelijk evenement te bezorgen!

Neem daarom snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact

 

 

Geslaagd teamuitje in Zuid Holland organiseren!

teamuitje Zuid HollandBedrijven kiezen er steeds vaker voor om vergaderingen te onderbreken of af te sluiten met een teambuilding activiteit. Logisch ook, overleggen kost altijd veel energie.

Na een paar uur is het goed om even de gedachten stop te zetten en in beweging te komen. Wilt u een teamuitje in Zuid Holland organiseren met een gecombineerd programma?

Wij helpen u graag met een compleet arrangement.

Direct reserveren? Doe online een aanvraag en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!