Vrijgezellenfeest Activiteiten voor mannen en vrouwen

Vrijgezellenfeest activiteiten paintballWil je een vrijgezellenfeest organiseren met leuke, spannende en uitdagende vrijgezellenfeest activiteiten? Lees dan verder!

Bij Paintball Hillegom kun je een eigen arrangement samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende vrijgezellenfeest activiteiten welke je kunt combineren met een indoor BBQ of overige gewenste catering.

Neem contact met ons op, dan stellen we samen het perfecte vrijgezellenfeestje samen.
Contact

 

 

Organiseren van het leukste vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest activiteitenEen vrijgezellenfeest organiseren kan bij ons verschillende activiteiten bevatten voor mannen of voor vrouwen. Het programma van een vrijgezellenfeest kan er als volgt uitzien:

 •  Ontvangst met drankje naar wens
 • Paintball sessie van 1 uur (eventueel met de vrijgezel in konijnenpak, ‘let the bunnyhunt begin’ )
 • Pauze met Bier & Bitterballen
 • Lasergamen sessie 1
 • Lasergamen sessie 2
 • Indoor BBQ ‘ en
 • Eventueel aanvullend feest met DJ

Natuurlijk staan wij open voor al je wensen als het gaat om het organiseren van een vrijgezellenfeest. Uiteindelijk moet het voor jullie een onvergetelijke dag worden en gaan wij er alles aan doen om dit zo mooi mogelijk in te vullen.

Niets is voor ons te gek en helpen je graag met het organiseren van een fantastisch en onvergetelijk vrijgezellenfeest. Daarnaast doen wij altijd ons best om een mooi en scherpe prijs voor je samen te stellen.
Arrangement bespreken

 

 

Vrijgezellenfeest activiteiten van Paintball Hillegom

Vrijgezellenfeest activiteitBij Paintball Hillegom kan je terecht voor verschillende indooractiviteiten welke je met elkaar kunt combineren . Bij Paintball Hillegom kunnen we mooie vrijgezellenfeest arrangementen samenstellen met de volgende activiteiten:

Wil je meer weten over Paintball Hillegom en onze vrijgezellenfeest arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Arrangement bespreken

 

 

Sfeerfoto’s vrijgezellenfeest 

vrijgezellenfeest met vrouwen bij paintball hillegom

5 tips voordat je een vrijgezellenfeest gaat organiseren! 

Voordat je weggaat willen we je nog een 5-tal tips meegeven. Wij zien regelmatig groepen bij ons binnenkomen en de enige die helemaal bekaf is, is de persoon die het volledige schema in elkaar heeft gezet. Zorg dat je dit voortaan anders aanpakt met de volgende tips:

 1. Zoek een vriend of vriendin met wie je deze dag samen organiseert. Het is namelijk ‘a hell of a job!’. Toch lekker als er iemand naast je staat aan wie je even kan vragen of het wel een goed idee is wat je wilt gaan doen. Zorg dat het wel bij twee blijft. Als er nog meer mensen aansluiten krijg je 100 ideeën op een hoop en niemand die de knoop doorhakt. Daar zit echt niemand op te wachten!
 2. We hebben niet allemaal het budget van Leonardo Di Caprio op een dikke boot. Houd rekening met de neven en nichten die nog rondkomen van hun ‘Stufi’. Die vinden het namelijk fantastisch om mee te gaan, maar hebben andere bestedingspatronen. Je kunt hartstikke leuke activiteiten bij ons organiseren, maar hou wel rekening met iedereen.
 3. Bespreek van tevoren een bedrag wat je uit wil geven. Dit voorkomt een hoop discussie en je weet precies binnen welke lijntjes je mag tekenen.
 4. Houd het centraal qua locatie
 5. Misschien ook wel leuk als de vrijgezel zijn wensen uitspreekt. Wat wil hij of zij absoluut niet! Toch lullig als je de activiteiten onthuld en ze rent gillend weer terug richting huis.

 

 

vrijgezellenfeest activiteiten