Vrijgezellenfeest Zuid Holland

Voor een sportief, leuk en gezellig vrijgezellenfeest in Zuid Holland kom je met je vrienden naar Paintball Hillegom! Onze indoor activiteiten zijn zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten. Neem bijvoorbeeld paintball.

Bij ons vindt je het grootste indoor paintballveld van de BeNeLux en met de mogelijke spelvarianten is er veel plezier en lol te behalen. Ons speelveld is maar liefst 4500 m² groot en zo opgezet dat je een unieke ervaring met elkaar zal beleven.

Wij maken zelfs gebruik van verschillende special effects. Willen jullie de bruidegom of bruid in spé extra in het zonnetje zetten of juist in de maling nemen? Dan werken we daar natuurlijk aan mee. Wij hebben al vele vrijgezellenfeesten georganiseerd, dus we geven je graag wat ideetjes!

Wil je een offerte ontvangen voor een vrijgezellenfeestje bij Paintball Hillegom in Zuid Holland? Neem dan contact met ons op!

Offerte opvragen

 

 

Vrijgezellenfeest op maat

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor een vriend of vriendin? Dan wil je natuurlijk wel een leuk en vol programma samenstellen. Het budget is vaak een dingetje. Want je wilt ook nog lekker eten en ’s avonds op stap…

Bij Paintball Hillegom organiseer je een vrijgezellenfeest in Zuid Holland voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt namelijk een activiteit combineren met paintball en zo 25% korting krijgen op de tweede activiteit. Kies voor boogschieten of lasergamen voor een goedgevuld sportief programma. Wij maken graag jouw vrijgezellenfeest arrangement op maat! Neem contact met ons op.

Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Offerte opvragen

 

 

Boek direct een vrijgezellenfeest Zuid Holland

Ben je er al uit? Via onze website kun je direct reserveren. Heb je nog speciale verzoeken voor het vrijgezellenfeestje? Neem dan contact met ons op zodat we een leuk en gevarieerd programma kunnen samenstellen. We denken graag met je mee en zorgen met elkaar voor een super geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Holland bij Paintball Hillegom.

vrijgezellenfeest activiteit   vrijgezellenfeest zuid holland   vrijgezellenfeest zuid holland