Vrijgezellenfeest Zuid Holland

Voor een sportief, leuk en gezellig vrijgezellenfeest in de regio Zuid Holland kom je met je vrienden naar Paintball Hillegom! Paintballen en lasergamen zijn populaire activiteiten voor vrijgezellenfeesten. Er zijn dan ook veel aanbieders te vinden. Maar je vindt geen speelveld die zo groot en gaaf is als die van ons. Ons speelveld is maar liefst 4500m2 groot en zo opgezet en ingedeeld dat jullie echt een unieke ervaring met elkaar zullen beleven. Willen jullie de bruidegom of bruid in spé extra in het zonnetje zetten of juist in de maling nemen? Dan werken we daar natuurlijk aan mee. Wij hebben al vele vrijgezellenfeesten in Zuid Holland georganiseerd, dus we geven je graag wat ideetjes! Wil je een offerte ontvangen voor een vrijgezellenfeestje bij Paintball Hillegom in Zuid Holland? Neem dan contact met ons op!
Offerte opvragen

Paintballen én lasergamen? Profiteer van combikorting

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor een vriend of vriendin? Dan wil je natuurlijk wel een leuk en vol programma samenstellen. Het budget is wel vaak een dingetje. Want je wilt ook nog lekker eten en ’s avonds op stap… Bij Paintball Hillegom organiseer je een vrijgezellenfeest in Zuid Holland voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt namelijk een activiteit combineren met paintball en zo 25% korting krijgen op de tweede activiteit. Kies voor boogschieten of lasergamen voor een goedgevuld sportief programma. Bekijk de prijzen voor meer informatie en het maken van een keuze!

Boek direct een vrijgezellenfeest Zuid Holland

Ben je er al uit? Via onze website kun je direct reserveren. Heb je nog speciale verzoeken voor het vrijgezellenfeestje? Neem dan contact met ons op zodat we een leuk en gevarieerd programma kunnen samenstellen. We denken graag met je mee en zorgen met elkaar voor een super geslaagd vrijgezellenfeest in Zuid Holland bij Paintball Hillegom.
 
 
20150609_214216